Μαρίνα Πατούλη: «Ήταν προσωπική απόφαση του Γιώργου να αποτραβηχτεί από την οικογενειακή μας στέγη»

«Τώρα τι Σταυράκη τι Πατούλη, είμαι η Μαρίνα της καρδιάς όσων με αγαπούν»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μαρίνα Πατούλη: «Ήταν προσωπική απόφαση του Γιώργου να αποτραβηχτεί από την οικογενειακή μας στέγη»

Για την περιπέτειά της με τον κορωνοϊό αλλά και την ανακοίνωση της Περιφέρειας που την αναφέρει μόνο με το πατρικό της επώνυμο και όχι με συζύγου της μίλησε η Μαρίνα Πατούλη στην κάμερα του Πρωινού. Ενώ, αναφέρθηκε και στη σχέση που διατηρεί σήμερα με τον Γιώργο Πατούλη.

Οι αποκαλύψεις της Μαρίνας Ματούλη για τον Γιώργο Πατούλη

«Ήταν μια δύσκολη εμπειρία, όταν μου ανακοινώθηκε ότι είμαι θετική στον κόβιντ, δεδομένου ότι ανήκω στις ευπαθείς ομάδες έπαθα το πρώτο σοκ, μια αίσθηση πανικού. Ένα αίσθημα ευθύνης όχι μόνο για την προσωπική μου υγεία αλλά και για την οικογένειά μου και απέναντι στους ανθρώπους με τους οποίους είχα έρθει σε επαφή τις τελευταίες ημέρες.

Θεώρησα ότι πρέπει να τους ενημερώσω . Πρέπει να δώσουμε το μήνυμα ότι η ελευθερία είναι το εμβόλιο και είναι σημαντικό όλοι να εμβολιαστούμε. Δε με ενόχλησε που η ανακοίνωση της Περιφέρειας με ανέφερε ως “Μαρίνα Σταυράκη” και όχι ως “Μαρίνα Σταυράκη Πατούλη”. Το επώνυμό μου είναι Σταυράκη, με αυτό το όνομα δραστηριοποιούμαι και ως φιλόλογος, το πατρικό μου. Είμαι και Πατούλη, αυτό το έχουμε χτίσει μαζί με τον σύζυγό μου.

Τώρα τι Σταυράκη τι Πατούλη, είμαι η Μαρίνα της καρδιάς όσων με αγαπούν. Με τον Γιώργο είμαστε σε διάσταση. Ήταν μια προσωπική του απόφαση να αποτραβηχτεί από την οικογενειακή μας στέγη. Ήταν κάτι που με συγκλόνισε γιατί ήταν κάτι το αιφνίδιο του πράγματος και το ότι δεν είχα μια σαφή αιτιολόγηση όλου αυτού. Το να χωρίσεις είναι ένα αναφαίρετο δικαίωμα του κάθε ανθρώπου, το θέμα είναι ο τρόπος. Ο τρόπος είναι που πληγώνει και αφήνει σημάδια,

Αφού λέει ότι νιώθει αγάπη και τρυφερότητα για μένα είναι καλό. Σε μια σχέση ζωής αν την διαγράψεις είναι σαν να απομυθοποιείς τον ίδιο σου τον εαυτό… Δίνω ελαφρυντικά στο ότι κάποια στιγμή μπορεί να μη γίνεται να πορευτούμε μαζί. Θέλω να του ευχηθώ καλή συνέχεια, να πετύχει τους στόχους του, δε θα πάψω ποτέ να τον θαυμάζω. Παράλληλα δε θα πάψουμε να είμαστε δυο καλοί γονείς για το παιδί μας. Ένας κακός γάμος δεν παύει να είναι ένα καλό διαζύγιο».

«Βίωσα απαξίωση ως άνθρωπος»

H Μαρίνα Πατούλη συνδέθηκε μέσω skype στην εκπομπή Αλήθειες με την Ζήνα και προχώρησε σε μερικές ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις.

«Αυτό το οποίο με πόνεσε ήταν το αναπάντεχο αυτής της εξέλιξης και η δυσκολία, η απαξίωση που βίωσα ως άνθρωπος που δεν μπόρεσα να έχω μία ανταπόκριση για το τι ακριβώς συμβαίνει. Μ’ αρέσει όμως, να δίνω ελαφρυντικά στους ανθρώπους γιατί θεωρώ ότι όλοι παίρνουμε την κρίση μας.

Το γεγονός ότι ο άνθρωπος της ζωής μου, που τον στήριζα και με στήριζε, αποφάσισε να φύγει χωρίς καμία εξήγηση, αυτό με πλήγωσε. Όμως προχωράμε και θέλω να σταθώ δίπλα στο παιδί μου».

Λίγο αργότερα, η Ζήνα Κουτσελίνη την ρώτησε αν ο Γιώργος Πατούλης ήταν στο πλευρό της όσο νοσούσε, με την ίδια να απαντά: «Η ασθένεια του κορoνοϊού είναι αρρώστια της μοναξιάς. Τηλεφωνική επαφή είχαμε, ναι».