Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Μαρίνα Πατούλη: Ξεπέρασε τον κορωνοϊό - Το ελπιδοφόρο μήνυμα της

«Αυτή η δύναμη της ζωής κερδίζει τη μάχη με την αρρώστια κ την απειλή του θανάτου»

Μαρίνα Πατούλη: Ξεπέρασε τον κορωνοϊό - Το ελπιδοφόρο μήνυμα της
News 12.05.2021 21:10
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Την μάχη με τον κορωνοϊό κατάφερε και κέρδισε η Μαρίνα Πατούλη, η οποία γνωστοποίησε το ευχάριστο γεγονός μαζί με ένα ελπιδοφόρο μήνυμα.

Η πρόεδρος του Δικτύου SDG 17 πρν μερικές μέρες αποκάλυψε πως βρέθηκε θετική στον ιό, ωστόσο σήμερα έκανε το τεστ και βγήκε αρνητικό.

Η ανάρτηση της Μαρίνα Πατούλη

«Ποτέ δεν ξέρεις πόσο δυνατός είσαι … μέχρι τη στιγμή που το να είσαι δυνατός είναι η μόνη σου επιλογή!» Αυτή η δύναμη της ζωής κερδίζει τη μάχη με την αρρώστια κ την απειλή του θανάτου. Αυτή τη μάχη #againstcovid19 κατάφερα να κερδίσω με την αμέριστη βοήθεια των ηρώων της σύγχρονης καθημερινότητας ,του ιατρών κ των νοσηλευτών που στέκονται δίπλα στον πόνο των συνανθρώπων μας που δοκιμάζονται από τη λαίλαπα της πανδημίας.

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να κερδίσουμε όλοι μαζί τις ζωές μας χωρίς άλλες απώλειες συνανθρώπων μας!Το δίδαγμα αυτής της μάστιγας να γίνει το έναυσμα για να εκτιμήσουμε τις αληθινές αξίες της ζωής κ να ξανανιώσουμε αισθήματα αγάπης κ αλληλεγγύης για τους συνανθρώπους μας!#againstcovid19 #lovelife” Διαγνώστηκα αρνητική στον #covid19 …Παραμένω θετική στη ΖΩΗ!!!

«Ποτέ δεν ξέρεις πόσο δυνατός είσαι ... μέχρι τη στιγμή που το να είσαι δυνατός είναι η μόνη σου επιλογή!» Αυτή η...

Posted by Marina Patoulis on Wednesday, May 12, 2021

«Δεν έχω χωρίσει με τον Γιώργο, όλες οι σχέσεις περνούν κρίση»

Το μεσημέρι της Τετάρτης, η Μαρίνα Πατούλη μίλησε στην κάμερα του T-live και στην Τατιάνα Στεφανίδου και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στην κρίση που περνά ο γάμος της με τον Γιώργο Πατούλη.

Η ίδια, που είναι πρόεδρος του δικτύου SDG 17 Greece, βρέθηκε στο Αμαλιείο Οικοτροφείο για μία πασχαλινή δράση προσφοράς υπέρ των γυναικών που έχουν υποστεί βία.

«Είναι η πρώτη ημέρα δράσης και το Αμαλιείο είναι ένα οικοτροφείο που φιλοξενεί 20 κοπέλες έφηβες. Έχουμε τη χαρά να τους προσφέρουμε το δώρο της υγείας μέσα από την ευγενική του ομίλου του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών και του κ. Βασίλη Αποστολόπουλου.

Τα κορίτσια αυτά προέρχονται από άπορες οικογένειες, που δε μπορούν να τις συντηρήσουν και διαμένουν στο Οικοτροφείο. Την άλλη Τετάρτη θα συνεχίσουμε την καμπάνια αυτή σε τρεις Δήμους, στην Ελευσίνα, στο Περιστέρι και στη Φυλή όπου θα επισκεφθούμε δομές κακοποιημένων γυναικών για την προσφορά υγείας, για διαγνωστικούς ελέγχους.

Έχω δεχτεί ένα κύμα αγάπης κυρίως από γυναίκες όλο αυτό το διάστημα που περνάω το προσωπικό μου πρόβλημα. Είμαι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε όλα τα θέματα της βίας, οπότε γι’ αυτόν τον λόγο θέλουμε να λειτουργήσουμε συμβουλευτικά στη γυναίκα που κακοποιείται και δε μπορεί να βγει στην αγορά εργασίας και δε μπορεί να διεκδικήσει την αξιοπρέπεια και τη ζωή της.

Καλό είναι αυτές τις Άγιες Ημέρες να μπούμε σε μια διαδικασία περισυλλογής και ενδοσκόπησης. Δεν έχω χωρίσει, όλες οι σχέσεις περνούν κρίση. Εγώ θέλω να δώσω αισιόδοξο μήνυμα σε όλες τις γυναίκες που αντιμετωπίζουν προβλήματα μέσα από τον γάμο τους».

Μαρίνα Πατούλη για τον Γιώργο Πατούλη

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Γιώργος Πατούλης: Επιστολή - εξώδικο στη σύζυγό του, Μαρίνα Πατούλη

Η τελευταία κοινή εμφάνιση της Μαρίνας και του Γιώργου Πατούλη

Share