Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Θετική στον κορωνοϊό η Μαρίνα Πατούλη

«Μου έγινε σύσταση να μην μιλήσω σε κανέναν»

Θετική στον κορωνοϊό η Μαρίνα Πατούλη
News 04.05.2021 18:48
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μαρίνα Πατούλη θέλησε να ανακοινώσει στους διαδικτυακούς της φίλους πως βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό, πετώντας παράλληλα «αιχμές» για όσους της έκαναν σύσταση να μην μιλήσει.

Η Μαρίνα Πατούλη έκανε πριν από μερικές μέρες το εμβόλιο κατά του επικίνδυνου ιού. Στην μακροσκελή ανάρτηση που έκανε ξεκαθάρισε πως φοβάται καθώς ανήκει σε ευπαθή ομάδα.

Η ανάρτηση της Μαρίνας Πατούλη για τον κορωνοϊό

"Πριν από λίγη ώρα και μετά από εξέτασή μου από κλιμάκιο της Περιφέρειας Αττικής που διενεργεί ελέγχους για τον Covid19, ενημερώθηκα πως είμαι… «περίπου θετική» στον κορωνοϊό, στο rapid test. Λίγο αργότερα, μου έγινε επίσης η σύσταση να μην μιλήσω σε κανέναν (!), να σιωπήσω (!), να το περάσω μόνη μου (!). Με έχουν συνηθίσει άλλωστε να σιωπώ και να περνάω μόνη μου κάθε τι. Κακό ή καλό όπως τις Άγιες ημέρες του Πάσχα… Δεν μίλησα για αυτές.

Δεν σας αφορά άλλωστε ο πόνος της προσωπικής μου μοναξιάς. Δεν θέλησα να βαρύνω τη χαρά σας, ούτε να βάλω σκιάστρα στην ευτυχία σας. Τώρα όμως θα μιλήσω, γιατί για εμένα, τα λόγια έχουν βαρύτητα, αξία και σημασία όταν προλαμβάνουν το κακό που μπορεί να βρει κάποιον άλλον. Συγγενή, φίλο, γνωστό, ή άγνωστο. Είμαι θετική λοιπόν στον ιό και αρνητική σε κάθε είδους παιχνίδια που αφορούν σε πολιτικές εικόνες και όχι σε μικρά παιδιά.

Γι’ αυτό και χρέος μου, πάνω από όλα ηθικό, είναι να ενημερώσω όλον τον κόσμο με τον οποίο ήρθα τις τελευταίες ημέρες σε επαφή. Προτεραιότητα μου αυτή τη στιγμή είναι η απομάκρυνση από το σπίτι τόσο του παιδιού μου όσο και της γυναίκας που μας φροντίζει. Έχω καλέσει τον ΕΟΔΥ ώστε να αναλάβει με αξιοπιστία την περαιτέρω διερεύνηση της προσωπικής μου κατάστασης, λόγω του ότι ανήκω σε ευπαθή ομάδα. Αν φοβάμαι; «Ναι». Αν ανησυχώ και για εσάς; Χίλιες φορές «Ναι».

Σας ενημερώνω με υψηλό αίσθημα ευθύνης και με υπέρτατο συναίσθημα αγάπης. Καμία εικόνα δεν είναι πάνω από την υγεία του κοινωνικού συνόλου και κανένα πρόσωπο, όσο ψηλά κι αν βρίσκεται, δεν έχει δικαίωμα να την υποβιβάσει, έστω και στο ελάχιστο. Εύχομαι, μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου να μην έχω μεταδώσει σε κανέναν τον ιό. Και να επιστρέψω στη σιωπή μου γνωρίζοντας πως είστε όλοι καλά…", έγραψε στο Instagram.

«Ο Μάϊος είναι ο μήνας που σηματοδοτεί μια νέα ζωή για τη φύση και τον άνθρωπο»

Τις δικές της ευχές μετέφερε η Μαρίνα Πατούλη για την φετινή Πρωτομαγιά αλλά και την Ανάσταση του Κυρίου που θα γιορτάσουμε απόψε το βράδυ.

Η γνωστή εκπαιδευτικός και πρόεδρος του Δικτύου SDG 17 Greece μπορεί να μην είναι καλά ψυχολογικά λόγου της χωρισμού της με τον Γιώργο Πατούλη, ωστόσο δεν το βάζει κάτω.

Η ίδια με αφορμή την πρώτη ημέρα του Μαϊου και την Ανάσταση του Κυρίου δημοσίευσε μια φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και έγραψε:

“Κάθε Πρωτομαγιά η φύση δίνει τη δική της μάχη και τελικά την κερδίζει. Είναι η Νίκη της Άνοιξης κατά του χειμώνα. Ο Μάιος είναι ο μηνας που σηματοδοτεί μια νέα ζωή για τη φύση και τον άνθρωπο.

Φέτος η Άνοιξη ξεκίνησε σκληρά και πένθιμα μέσα από τις τεράστιες απώλειες που επέφερε η λαίλαπα του Unite against COVID-19 και ο πανικός του αναγκαστικού εγκλεισμού και της απομόνωσης. Ας γίνει αυτή η Πρωτομαγιά το εφαλτήριο για να επαναπροσδιορίσουμε τις αξίες, τις σχέσεις μας και τις ζωές μας! Ας ξαναβρούμε το αληθινό νόημα της αγάπης, της συντροφικότητας και της αλληλεγγύης. Καλή Πρωτομαγιά και καλή Ανάσταση σε όλους μας!”

 Μαρίνα Πατούλη φωτογραφία με ευχές

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Μαρίνα Πατούλη: Το τσούγκρισμα αυγών με τον γιο της

Μαρίνα Πατούλη: Έκανε Ανάσταση στην Κηφισιά μαζί με τον Νίκο Παπαδάκη

Share