Μαρίνα Πατούλη: Έκανε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού

«Συνεχίζουμε δυναμικά κ με υπευθυνότητα για να επανακτήσουμε την πρότερη καθημερινότητά μας!»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μαρίνα Πατούλη: Έκανε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού

Το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού έκανε σήμερα, Σάββατο, η Μαρίνα Πατούλη, με την ίδια να δηλώνει αισιόδοξη αλλά και ενθουσιασμένη.

Η ίδια θέλησε να δώσει το καλό παράδειγμα προς τους συνανθρώπους της και έτσι ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, από την στιγμή που εμβολιάστηκε.

Στην λεζάντα η Μαρίνα Πατούλη έγραψε: «Λέμε ΝΑΙ στο εμβόλιο της ζωής!#againstcovid Μαζί με τους συνανθρώπους μου που ανήκουμε στις ευπαθείς ομάδες εμβολιαζόμαστε σήμερα για να κατακτήσουμε το αύριο που αξίζει σε όλους μας!!!! Συνεχίζουμε δυναμικά κ με υπευθυνότητα για να επανακτήσουμε την πρότερη καθημερινότητά μας!». Το εμβόλιο του κορωνοϊού έκανε πρόσφατα και ο Πάνος Κοκκινόπουλος!

Μαρίνα Πατούλη έκανε το εμβόλιο κατά τον κορωνοϊό

Η φωτογραφία με τον Γιώργο Πατούλη και η απίστευτη σπόντα

Σε μια ανάρτηση «φωτιά» προχώρησε η Μαρίνα Πατούλη το απόγευμα της Τετάρτης, με την ίδια να πετάει τις σπόντες της στον πρώην σύζυγο της, Γιώργο Πατούλη.

Η ίδια μπορεί να μην είναι καλά ψυχολογικά όμως παραμένει ενεργή στις υποχρεώσεις της ως φιλόλογος και ως πρόεδρος του Δικτύου SDG 17 Greece.

Η ίδια είναι αρκετά ενεργή και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πολύ συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητα της. Αυτήν την φόρα, η ίδια δημοσίευσε μια φωτογραφία της χωρίς μακιγιάζ και φορώντας τα γυαλιά της.

Μάλιστα, στο γραφείο φαίνεται η κορνίζα με τη φωτογραφία της ίδιας και του Γιώργου Πατούλη!

Στη λεζάντα της ανάρτησης η Μαρίνα έγραψε: “Είμαι σε ηλικία που διαβάζω μόνο πράξεις! Για τις λέξεις χρειάζομαι γυαλιά”!

 Μαρίνα Πατούλη η φωτογραφία με τον Γιώργο Πατούλη και η απίστευτη σπόντα