Φωτογραφία μέσα από το σαλόνι του σπιτιού της Ελένης Ράντου και του Βασίλη Παπακωνσταντίνου

Στόλισαν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φωτογραφία μέσα από το σαλόνι του σπιτιού της Ελένης Ράντου και του Βασίλη Παπακωνσταντίνου

Η Ελένη Ράντου και ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου έχουν δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια. Έχουν αποκτήσει μαζί μια κόρη η Νικολέτα που σήμερα είναι 25 ετών και παραμένουν πολλοί ενωμένοι και ευτυχισμένοι. Μπορεί να κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την ζωή τους, όμως στα social media έχει τύχει να δούμε πιο προσωπικές τους στιγμές.

Όπως την βόλτα της ηθοποιού με την κόρη της, αλλά και μια φωτογραφία μέσα από το σαλόνι του σπιτιού τους, όπου μας έδειξαν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο που στόλισαν.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η Ελένη Ράντου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους το εντυπωσιακό πράσινο δέντρο τους με τις λευκές αποχρώσεις.

Αυτή είναι η φωτογραφία από το σπίτι Ράντου - Παπακωνσταντίνου

Φωτογραφία μέσα από το σαλόνι του σπιτιού της Ελένης Ράντου και του Βασίλη Παπακωνσταντίνου

Η τρυφερή εξομολόγηση του Βασίλη Παπακωνσταντίνου για την Ελένη Ράντου

Με αφορμή την πρεμιέρα της παράστασης «Κοινή ησυχία» την οποία σκηνοθετεί η Ελένη Ράντου και πρωταγωνιστεί ο επί 27 χρόνια σύζυγός της Βασίλης Παπακωνσταντίνου, η κάμερα της εκπομπής «Happy Day» βρέθηκε εκεί.

Μεταξύ άλλων το ερωτευμένο ζευγάρι αναφέρθηκε στη συνεργασία τους αλλά και το πως είναι πλέον η σχέση τους μετά από τόσα χρόνια κοινής πορείας. Μάλιστα, η ίδια παλιότερα είχε αποκαλύψει πως είχε γίνει η πρόταση γάμου.

«Είναι σαν να είμαστε σπίτι μας» συμφώνησαν και οι δυο μιλώντας για την πρώτη τους συνεργασία μετά τα τόσα χρόνια κοινής ζωής ενώ παραδέχτηκαν ότι πάνω στη δουλειά έχουν αρκετές εντάσεις και διαφωνίες με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου να είναι εκείνος που κάνει πίσω μιας και όπως είπε η Ελένη Ράντου τώρα παίζει στην έδρα της.

Όσο για το πιο είναι το μυστικό της επιτυχίας τους αλλά και το αν είναι ερωτευμένοι ακόμα η Ελένη Ράντου είπε χαρακτηριστικά: «Για κάποιο λόγο κάνουμε ωραία παιδιά είτε κανονικά είτε καλλιτεχνικά. Άντε καλέ, ερωτευμένοι μετά από τόσα χρόνια. Περνάς σε άλλη φάση, υπαρξιακής ανάγκης. Είναι πολύ πιο βαθύ από έναν έρωτα.

Από την άλλη ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου με αρκετή δόση χιούμορ είπε: «Εγώ ερωτευμένος με αυτό;» και στη συνέχεια συμπλήρωσε, «Χωρίς Ελένη ζωή δεν υπάρχει».