Ελένη Ράντου: «Η πρόταση γάμου από τον Βασίλη έγινε από οίκτο»

Όλα όσα αποκάλυψε στον αέρα του Πάμε Δανάη

Ελένη Ράντου: «Η πρόταση γάμου από τον Βασίλη έγινε από οίκτο»

Η Ελένη Ράντου το πρωί της Τρίτης βρέθηκε καλεσμένη στο Πάμε Δανάη και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στην πρόταση γάμου του Βασίλη Παπακωνσταντίνου.

Η επιτυχημένη ηθοποιός αποκάλυψε στην Δανάη Μπάρκα και τους συνεργάτες της πως δέχτηκε πίεση από την οικογένεια της για να παντρευτεί τον σύζυγο της.

Η Ελένη Ράντου είπε χαρακτηριστικά: «Υπήρχε οικογενειακή πίεση. Ένας λόγος που παντρεύτηκα ήταν που όταν ζούσαμε μαζί με τον Βασίλη, η μαμά μου έπαιρνε κάθε μέρα τηλέφωνο και έλεγε: «Μα, είναι δυνατόν! Δεν ξέρεις πόσο στεναχωριέμαι που ζείτε μαζί! Τι πίκρα παίρνω»!

Αυτό γινόταν κάθε μέρα με κλάμα. Κάποια στιγμή, έχει σηκώσει ο Βασίλης το τηλέφωνο και μου λέει: «Πώς βασανίζεσαι έτσι, μήπως θες να σε παντρευτώ»; Κάπως έτσι έγινε η πρόταση γάμου. Από οίκτο».

Η ηθοποιός, παράλληλα, αναφέρθηκε και στις φήμες που είχαν πρωτοκυκλοφορήσει για αυτήν όταν ξεκίνησε την καριέρα της στον χώρο της υποκριτικής: «Ήμουν στο Εθνικό Θέατρο στα πρώτα μου βήματα, έκανα τη Στρίγγλα που έγινε αρνάκι -μόλις είχα βγει από τη σχολή.

Τότε ήταν πολύ πρωτότυπο η ηρωίδα του έργου να είναι στην ηλικία του ηθοποιού, αυτούς τους ρόλους τους έπαιζαν 50αρηδες, 60αρηδες. Το πρώτο που διέρρευσε παντού ήταν ότι εγώ τα είχα φτιάξει με τον διευθυντή του Εθνικού.Τον άνθρωπο ούτε που τον ήξερα.

Όταν τον συναντούσα στον διάδρομο του Εθνικού, κοιτούσα κάτω με ενοχή. Και λέω κοίτα τώρα, με βάζουν στη θέση να νιώθω ότι δεν μπορώ να κοιτάξω έναν άνθρωπο στα μάτια γιατί υπάρχει όλη αυτή η παραφιλολογία ότι είναι μια νέα κοπέλα και έχει βρει… Υπήρχε μία αίσθηση ότι για κάποιον άλλο λόγο γίνονται τα πράγματα», κατέληξε η Ελένη Ράντου η οποία πρόσφατα βίωσε και μια μεγάλη απώλεια.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

H Ελένη Ράντου και ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου ποζάρουν μαζί και το Instagram τους αποθεώνει

H Ελένη Ράντου και ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και όμως ποζάρουν μαζί και το Instagram τους αποθεώνει. Δείτε αναλυτικά όλα όσα ανέφεραν για το φετινό κρίσιμο Πάσχα και τα σχόλια που δέχτηκαν από τους θαυμαστές.

Τηρώντας όλα τα μέτρα της κυβέρνησης κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού. η Ελένη Ράντου και ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου μένουν σπίτι, έχοντας παρέα την μονάκριβη κόρη τους, Νικολέτα, τόσο για να προστατέψουν τον εαυτό τους, όσο και τους γύρω τους.

Η ίδια ωστόσο είχε αναφέρει χαρακτηριστικά, «Μου έρχεται τρέλα κάποιες μέρες. Δεν μου είναι εύκολο να μένω σπίτι. Δεν ήμουν συνηθισμένη να κοιμάμαι τόσο πολύ και κάποιες στιγμές μου δημιουργείται η αίσθηση ότι θέλω να κοιμάμαι και να ξυπνήσω όταν θα έχει τελειώσει όλο αυτό. Είναι πρωτόγνωρο αυτό να θέλεις να αγκαλιάσεις την κόρη σου, τον άνθρωπό σου και να σκέφτεσαι αν είναι σωστό…».

Το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής, ωστόσο, η Ελένη Ράντου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία που έβγαλε με τον σύζυγό της, θέλοντας να ευχηθεί «Καλή Ανάσταση» στους followers της αυτή την δύσκολη στιγμή και όπως ήταν αναμενόμενο, τα likes και τα σχόλια που συγκέντρωσε η φωτογραφία ήταν χιλιάδες. Ενώ οι θαυμαστές της ανταπέδωσαν τις ευχές και άφησαν πολλά θετικά σχόλια στο εν λόγω ποστ.