Ασύλληπτος θρήνος για την Ελένη Ράντου - «Πέταξε σήμερα για τον παράδεισο»

Το σπαρακτικό κείμενο της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ασύλληπτος θρήνος για την Ελένη Ράντου - «Πέταξε σήμερα για τον παράδεισο»

Ασύλληπτος είναι ο θρήνος που ζει η Ελένη Ράντου, από την στιγμή που έμαθε πως ένας φίλος και συνάδελφος της έφυγε από τη ζωή, μετά από μάχη που έδινε με τον καρκίνο.

Συγκεκριμένα, στη θλίψη έχει βυθιστεί ο καλλιτεχνικός κόσμος με την είδηση πως πέθανε ο ηθοποιός και σκηνογράφος, Βαγγέλης Χατζηνικολάου.

«Ένας άγγελος... ένας υπέροχος άνθρωπος... ένας σπουδαίος ηθοποιός... ένας πολύτιμος συνεργάτης... ένας αφοσιωμένος φίλος.... ένας ακούραστος σύντροφος ... μια βαθιά ευαίσθητη και δοτική ψυχή πέταξε σήμερα για τον παράδεισο. Όσοι σε γνωρίζαμε σου χρωστάμε κάτι.

Γιατί έδινες πάντα τόσο γενναιόδωρα χωρίς να ζητάς πότε να πάρεις. Σ αγαπώ πολύ Βαγγέλη μου. Θα σ έχω πάντοτε κοντά μου. Θα σε κρατάω μέσα μου να μου φωτίζεις τα σκοτάδια. Καλό ταξίδι Βαγγέλη Χατζηνικολάου», έγραψε η Ελένη Ράντου στην ανάρτηση της στο Facebook..

Η Ελένη Ράντου και ο Βαγγέλης Χατζηνικολάου είχαν συνεργαστεί στην παράσταση “Τζάσμιν” αλλά και στην “Φιλουμένα”.

Ελένη Ράντου θάνατος Βαγέλλη Χατζηνικολάου

Συγκίνησε η Ελένη Ράντου για την Μάγδα Φύσσα - «Το πρόσωπο της δικαίωσης»

Μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η Ελένη Ράντου συγκίνησε με τα λόγια της για τη Μάγδα Φύσσα, την οποία μάλιστα χαρακτηρίστηκε «το πρόσωπο της δικαίωσης», μετά την απόφαση για τη δίκη της Χρυσής Αυγής.

Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων ανακοίνωσε την ιστορική και ομόφωνή του απόφαση: Η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση. Η Μάγδα Φύσσα που όλα αυτά τα χρόνια πάλεψε για να δικαιωθεί η μνήμη του παιδιού της Παύλου Φύσσα που εκτελέστηκε εν ψυχρώ από τον Γιώργο Ρουπακιά είναι η γυναίκα σύμβολο κατά του ναζισμού.

«Μια εικόνα χίλιες λέξεις. Το πρόσωπο της δικαίωσης είναι μια γυναίκα. Είναι μια μάνα», έγραψε στη λεζάντα που συνόδεψε τη φωτογραφία η γνωστή ηθοποιός. Δείτε εδώ και το μήνυμα που έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την έκβαση της δίκης.

Μια εικονα χιλιες λεξεις. Το προσωπο της δικαιωσης ειναι μια γυναικα. Ειναι μια μανα.

Posted by Eleni Rantou on Wednesday, October 7, 2020