Φωτογραφίες από το σπίτι που μένουν Γιάννης και Άγγελος Λάτσιος - Διώροφο με γκαζόν και πισίνα

Είναι απλά εκπληκτικό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φωτογραφίες από το σπίτι που μένουν Γιάννης και Άγγελος Λάτσιος - Διώροφο με γκαζόν και πισίνα

Όπως είναι γνωστό εδώ και αρκετά χρόνια ο γιος της Ελένης Μενεγάκη, Άγγελος, έχει επιλέξει να μένει με τον πατέρα του, Γιάννη Λάτσιο. Πατέρας και γιος μένουν στην Εκάλη σε μια μεζονέτα με πισίνα.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για μία από τις μεζονέτες, που χτίστηκαν στο οικόπεδο της οδού Αγράμπελης, που κάποτε δέσποζε η ροζ βίλα του Ανδρέα και της Δήμητρας Παπανδρέου.

Το σπίτι περιλαμβάνει δύο κρεβατοκάμαρες, ένα master room, δύο τζάκια, play room, υπόγειο πάρκινγκ, πισίνα και κήπο! Ωστόσο, ο Άγγελος λατρεύει και να ταξιδεύει στην Άνδρο όπου βρίσκεται το ξενοδοχείο του Ματέο Παντζόπουλου.

Φωτογραφίες από το σπίτι που μένουν Γιάννης και Άγγελος Λάτσιος

 Γιάννης Λάτσιος σπίτι Εκάλη

Φωτογραφίες από το σπίτι της Μενεγάκη που έμενε παλιά με τον Λάτσιο

Σχετικά με τη διακόσμηση η Ελένη Μενεγάκη εμπνέεται από τη φύση και την παράδοση. Ξύλο, πίνακες, χαλιά είναι μόνο κάποια από τα στοιχεία που θα εντοπίσεις κι εσύ.

Πρόκειται για ένα οίκημα 1.000 περίπου τ.μ το οποίο αποτελείται από από ένα ενιαίο συγκρότημα δύο κατοικιών σε οικόπεδο έκτασης 2.500 τ.μ. που η Μενεγάκη είχε αποκτήσει το 2004 με τον πρώην σύζυγό της Γιάννη Λάτσιο, του ο οποίου η μητέρα έχει μια επιθυμία και μόνο μετά το χωρισμό τους.

Συγκεκριμένα αποτελείται από μία μεζονέτα και ένα ισόγειο, όπου η μεζονέτα περιλαμβάνει υπόγειο 208 τ.μ. Εκεί υπάρχουν 6 τεράστιες αποθήκες, κλιμακοστάσιο και 2 χώροι στάθμευσης, όπως επίσης και ένα ισόγειο 270 τμ το οποίο αποτελείται από καθιστικό, τραπεζαρία, καθημερινό δωμάτιο, γραφείο, αποθήκη, W.C., κουζίνα, εξώστες, εσωτερικό κλιμακοστάσιο.

Ο πρώτος όρος είναι 208 τ.μ. και αποτελείται από 5 υπνοδωμάτια, 3 λουτρά, γκαρνταρόμπα, αποθήκη, διάδρομος, εσωτερικό κλιμακοστάσιο, φωταγωγός, υπαίθριος χώρος, εξώστες. Το δεύτερο ακίνητο εντός του οικοπέδου σε τμήμα 313,50 τ.μ. είναι μια αυτοτελής και ανεξάρτητη κάθετη ιδιοκτησία και περιλαμβάνει ένα δωμάτιο, κουζίνα-καθιστικό, ημιυπαίθριο χώρο, πισίνα, αποδυτήρια και λουτρό, συνολικής επιφάνειας 115,40 τ.μ.

σπίτι Μενεγάκη Μελίσσια

Φωτογραφίες από το τεράστιο σπίτι Μενεγάκη - Παντζόπουλου

Φωτογραφίες από το τεράστιο σπίτι Μενεγάκη

σπίτι Μενεγάκη Μελίσσια φωτογραφίες

σπίτι Μενεγάκη - Παντζόπουλου