Κανονικό παλάτι - Το χλιδάτο και γεμάτο διακοσμητικά σπίτι της Αθηνάς New York στην Αμερική

Θα τρίβετε τα μάτια σας

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κανονικό παλάτι - Το χλιδάτο και γεμάτο διακοσμητικά σπίτι της Αθηνάς New York στην Αμερική

Μια από τις κοπέλες που συζητήθηκαν αρκετά τους τελευταίους μήνες ήταν σίγουρα η Αθηνά New York, η οποία συμμετείχε στο The Bachelor 2 και από το πρώτο κιόλας επεισόδιο είχε κλέψει τις εντυπώσεις, τόσο του κοινού όσο και του Αλέξη Παππά.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η Αθηνά ήταν η παίκτρια που τελικά κέρδισε το ριάλιτι αγάπης, όχι όμως και τόσο την καρδιά του Αλέξη, μιας και έχουν πλέον χωρίσει, με εκείνη να βρίσκεται στην Αμερική.

Η Αθηνά έχει ένα τεράστιο κοινό που την ακολουθεί στα social media καθώς ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο ενώ της αρέσει να δίνει κίνητρο στον κόσμο για να γυμναστεί, μέσα κυρίως από το κανάλι που διατηρεί στο Youtube, στο οποίο βλέπουμε και μερικά βίντεο με την ίδια να παίζει σε ταινίες μικρού μήκους.

Μέσα από τις αναρτήσεις της αλλά και τα stories της που ανεβάζει καθημερινά στο instagram μας δείχνει το σπίτι της στην Αμερική που είναι χλιδάτο και διακοσμημένο με χρυσά στοιχεία.

Από τα κύρια στοιχεία του σπιτιού είναι το τεράστιο τζάκι.

Φωτογραφίες από το χλιδάτο σπίτι της Αθηνάς New York στην Αμερική

Φωτογραφίες από το χλιδάτο σπίτι της Αθηνάς New York στην Αμερική 3

Φωτογραφίες από το χλιδάτο σπίτι της Αθηνάς New York στην Αμερική 2

Φωτογραφίες από το χλιδάτο σπίτι της Αθηνάς New York στην Αμερική

Με αυτήν είναι σε σχέση ο Αλέξης μετά την Αθηνά

Μπορεί Αλέξης Παππάς και Αθηνά New York να κρατούν σιγή ισχύος σχετικά με την σχέση τους και όταν τους ρωτάνε αν χώρισαν να αποφεύγουν να απαντήσουν, ωστόσο, όπως πρώτοι σας πληροφορήσαμε εμείς μέσω αποκλειστικού μας, το ζευγάρι όχι μόνο έχει χωρίσει αλλά έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους εδώ και αρκετούς μήνες.

Τι και αν πρόσφατα η Αθηνά έγινε έξαλλη με ένα δημοσίευμα σχετικά με το χωρισμό τους, όμως η είδηση πως ο Αλέξης όχι μόνο είναι ελεύθερος αλλά πρόλαβε να βρει νέα σχέση... δεν άργησε να αποκαλυφθεί.

Την είδηση έκανε γνωστή ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Μπάκας μέσα από το Πρωινό, έπειτα από μερικές δηλώσεις του Αλέξη Παππά από το αεροδρόμιο όπου τον συνάντησε, έχοντας επιστρέψει από... ρομαντικό ταξίδι στην Κύπρο.

Όταν λοιπόν ο δημοσιογράφος τον ρώτησε αν έχει χωρίσει, ο ίδιος απάντησε «όλα καλά», ενώ στην συνέχεια όταν του ανέφερε το όνομα της νέας του αγαπημένης η απάντηση του ήταν «ωραίο όνομα».

Μπορεί να μην την επέλεξε στον τελικό και να τερμάτισε δεύτερη, ωστόσο, η 19χρονη Άννα Ζένιου, κατάφερε τελικά να τον "τυλίξει". Σύμφωνα με τον Γρηγόρη Μπάκα, ο Αλέξης και η Άννα είναι μαζί 3 μήνες και η σχέση τους βρίσκεται ακόμη στην αρχή.

Μάλιστα, ο Αλέξης ταξιδεύει αρκετά συχνά στην Κύπρο για να την δει!