Το έχει μετατρέψει οριακά σε πίστα - Αυτό είναι το εργένικο σπίτι του Γιώργου Λιβάνη

Φωτογραφίες από το εσωτερικό του!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Το έχει μετατρέψει οριακά σε πίστα - Αυτό είναι το εργένικο σπίτι του Γιώργου Λιβάνη

Ο Γιώργος Λιβάνης είναι ένας νέος και πολύ πετυχημένος τραγουδιστής. Μπορεί να μην έχει προλάβει να κάνει τεράστια βήματα λόγω ηλικίας, ωστόσο όσοι τον ακούν ειδικά live, τον εκτιμούν ακόμη περισσότερο.

Ο Λιβάνης προτιμάει να απασχολεί περισσότερο με τη δουλειά και όχι με τις σχέσεις του (είναι ερωτευμένος αυτή την περίοδο) και αυτό το βλέπουμε μέσα από τις φωτογραφίες που ανεβάζει στο Instagram.

Το σπίτι του τραγουδιστή είναι άλλη μια απόδειξη του πόσο πολύ αγαπάει τη μουσική. Πρόκειται για ένα εργένικο διαμέρισμα μεγάλους καναπέδες, λευκούς τοίχους και λίγα διακοσμητικά στοιχεία. Αυτό που κυριαρχεί είνια τα μουσικά όργανα, όπως πιάνο και κιθάρα.

Φωτογραφίες από το σπίτι του Γιώργου Λιβάνη

Το βιογραφικό του Γιώργου Λιβάνη

Ο Γιώργος Λιβάνης έχει γεννηθεί στις 19 Νοεμβρίου 1991. Είναι 29 ετών. Από μικρός ασχολήθηκε με τη μουσική (κυρίως την παραδοσιακή), καθώς ήταν σε μουσικό ωδείο από την ηλικία των 8 ετών. Η πρώτη φορά που εμφανίστηκε μπροστά σε κοινό ήταν στα 11 του, δίπλα στην Αρετή Κετιμέ, παίζοντας κρουστά και ούτι. Σπούδασε βυζαντινή μουσική και ξεκίνησε να ασχολείται με το λαϊκό τραγούδι κάνοντας μαθήματα φωνητικής με τη Σοφία Βόσσου.

Γιώργος Λιβάνης

Το 2010 συμμετείχε στο X factor και έφτασε μέχρι τους 8, ενώ το 2011 πήρε μέρος στο Greek Idol. Το 2017 έκανε το δισκογραφικό του ντεμπούτο με το τραγούδι “Βγαίνω, πίνω, ξενυχτάω” το οποίο κυκλοφόρησε από την Epic music. Η πρώτη του εμφάνιση σε νυχτερινό μαγαζί έγινε τη σεζόν 2015-2016 στο Frangelico μαζί με τον Αντύπα και τον Χρήστο Μενιδιάτη. Την σεζόν 2019-2020 ήταν στο Romeo μαζί με τον Θοδωρή Φέρρη. Τον Μάρτιο του 2020 συμμετείχε στο Just the 2 of us ως coach της Χριστίνας Βραχάλη και λίγο μετά ως coach του Μάριου Πρίαμου. Στις 30 Απριλίου 2020 διασκεύασε το τραγούδι “Που και που” σε μουσική του Μάριου Ψιμόπουλου και στίχους της Ελένης Γιαννατσούλια.