Σε καφέ αποχρώσεις και γεμάτο βιβλία - Νέο στιγμιότυπο από το σαλόνι στο σπίτι του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη

Η τρυφερή φωτογραφία του τραγουδιστή με τον γιο του, Αλέξανδρο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σε καφέ αποχρώσεις και γεμάτο βιβλία - Νέο στιγμιότυπο από το σαλόνι στο σπίτι του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Σάκης Ρουβάς θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους μία πολύ τρυφερή φωτογραφία με τον αγαπημένο του γιό, Αλέξανδρο μέσα από το σπίτι του.

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη, περνούν αρκετό χρόνο μέσα στο σπίτι και μάλιστα οι δυο τους πολύ συχνά μοιράζονται με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμιότυπα μέσα από το σπίτι τους.

Αυτή τη φορά, ο αγαπημένος τραγουδιστής πόζαρε στο σαλόνι του σπιτιού του με έναν καφέ κόζι καναπέ και μία τεράστια βιβλιοθήκη (δείτε εδώ το τρυφερό βίντεο που γύρισε μέσα από το σπίτι με την Κάτια Ζυγούλη).

Υπέροχο το σαλόνι του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη

Σάκης Ρουβάς γιός

Νέο μέλος στην οικογένεια Ρουβά - Ζυγούλη

Μπορεί ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη να έχουν ήδη τέσσερα παιδιά αλλά φαίνεται πως δεν σταματούν να μεγαλώνουν την οικογένεια τους, αυτή την φορά πρόσθεσε ένα ακόμα μέλος, τον Baxter. Τα νέα γνωστοποίησε ο τραγουδιστής μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο Σάκης Ρουβάς είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media και καθημερινά δημοσιεύει πολλές φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητά του. Ενώ αρκετές φορές μοιράζεται προσωπικές στιγμές με την Κάτια και τα παιδιά τους.

Αυτή τη φορά, ο γνωστός τραγουδιστής θέλησε να συστήσει στους διαδικτυακούς φίλους της το νέο μέλος που προστέθηκε στην όμορφη οικογένειά τους.

Συγκεκριμένα, ο Σάκης Ρουβάς, το απόγευμα της Τετάρτης 13/4 δημοσίευσε μία φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στην οποία τον είδαμε να ποζάρει με το νέο τους σκυλάκι. Δεν είναι γνωστό φυσικά ότι το ζευγάρι τρέφει μεγάλη αγάπη για τα ζώα, αφού το σπίτι τους στον Νέο Βουτζά είναι γεμάτο από κατοικίδια.