Διώροφο με μεγάλο κήπο και όλα τα κομφόρ: Αξιοζήλευτο το σπίτι Δούκισσας Νομικού και Δημήτρη Θεοδωρίδη

Φωτογραφίες από το εσωτερικό του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Διώροφο με μεγάλο κήπο και όλα τα κομφόρ: Αξιοζήλευτο το σπίτι Δούκισσας Νομικού και Δημήτρη Θεοδωρίδη

Η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης (δείτε τι δουλειά κάνει) έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια την οποία έχουν στεγάσει σε ένα υπέροχο σπίτι στην Κηφισιά. Το ζευγάρι θέλοντας να αποφύγει τα πολλά φώτα της δημοσιότητας, προτιμά να κάθεται στο σπίτι και να περνάει όμορφες στιγμές με τον Σάββα και την Αναστασία.

Η παρουσιάστρια - μοντέλο, που είναι λάτρης του Instagram, μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά τους με τους followers της και αρκετές φορές μας έχει δείξει διακριτικά κάποιες αγαπημένες γωνιές στο σπίτι της.

Φωτογραφίες από το σπίτι Νομικού - Θεοδωρίδη

Η minimal αισθητική και το ξύλο, είναι τα βασικά στοιχεία της διακόσμησης του σπιτιού της Δούκισσας Νομικού. Εντυπωσιακά είναι και τα παιδικά δωμάτια στα οποία περνάει μεγάλο μέρος της ημέρας με τα παιδιά της που λατρεύουν και τα παιχνίδια στον μεγάλο κήπο.

Μέσα από αναρτήσεις της έχουμε επίσης ξεχωρίσει διάφορα διακοσμητικά στοιχεία, όπως τη μεγάλη καρδιά στην κρεβατοκάμαρα που είναι σχηματισμένη από κορνίζες με φωτογραφίες της οικογένειας και τον τοίχο της τραπεζαρίας στον οποίο φιγουράρουν φράσεις με θετικές σκέψεις.

Το σπίτι τους στην Μύκονο

Κάθε χρόνο, πριν καλά καλά προλάβει να έρθει το καλοκαίρι, η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης ξεκινούν τις αποδράσεις μαζί με τα παιδιά τους στη Μύκονο, όπου διατηρούν ένα εντυπωσιακό εξοχικό με θέα όλο το νησί.

Το ευτυχισμένο ζευγάρι περνάει το μεγαλύτερος μέρος του καλοκαιριού του στο νησί των Ανέμων, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που η παρουσιάστρια αποφασίζει να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους κάποιο στιγμιότυπο από το σπίτι και συγκεκριμένα από την εντυπωσιακή βεράντα με την υπέροχη θέα στο Αιγαίο Πέλαγος.

Η θέα είναι μοναδική, αφού βλέπει θάλασσα και γενικά όλο σχεδόν το νησί. Η αυλή διαθέτει επίσης τεράστια πισίνα, και αρκετά έπιπλα για να κάθεται όλη η οικογένεια Νομικού - Θεοδωρίδη, ενώ σύμφωνα με τα ρεπορτάζ που έχουν κυκλοφορήσει στη Μύκονο αναμένεται να γίνει και η διπλή βάφτιση των παιδιών τους.