Δημήτρης Θεοδωρίδης: Τι δουλειά κάνει ο σύζυγός της Δούκισσας Νομικού

Επιχειρηματίας λέγεται αλλά τι επιχειρηματίας...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δημήτρης Θεοδωρίδης: Τι δουλειά κάνει ο σύζυγός της Δούκισσας Νομικού

Η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης γνωρίστηκαν εντελώς τυχαία στην Μύκονο το 2014 και ο έρωτας τους όπως φαίνεται είναι κεραυνοβόλος. Βρεθήκανε στο αεροδρόμιο του νησιού των ανέμων με κοινές παρέες αλλά κανείς δεν τους σύστησε. Στο τέλος του καλοκαιριού όμως συναντήθηκαν και πάλι στο ίδιο αεροδρόμιο όπου γνωρίστηκαν και ξεκίνησαν να κάνουν παρέα μέχρι να αποφασίσουν να είναι μαζί.

Σύντομα, ήρθε και η συγκατοίκηση σε ένα πανέμορφο σπίτι (δείτε φωτογραφίες από το εσωτερικό του), ενώ η πρόταση γάμου έγινε στις Μαλδίβες. Στις 10 Ιουνίου του 2017 παντρεύτηκαν στην Μύκονο.

Στις 26 Οκτωβρίου του 2017, ήρθε η ανακοίνωση της πρώτης της εγκυμοσύνης. 9 μήνες αργότερα ήρθε στον κόσμο ο Σάββας. Λίγα χρόνια αργότερα γεννήθηκε και η Αναστασία, ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο την ευτυχία τους.

Τι δουλειά κάνει ο σύζυγος της Δούκισσας Νομικού, Δημήτρης Θεοδωρίδης

Αρκετά είναι αυτά όμως που δεν γνωρίζουμε για τον Δημήτρη Θεοδωρίδη. Συγκεκριμένα, τι δουλειά κάνει, αφού τόσο καιρό όλοι ξέρουν πως είναι επιχειρηματίας.

Όπως λοιπόν έχει γραφτεί, Σπούδασε Οικονομικά στο πανεπιστήμιο Tuffs της Βοστώνης και είναι απόφοιτος του Κολλεγίου Αθηνών. Είναι ένας από τους πιο στενούς συνεργάτες του Σωκράτη Κόκκαλη, συζύγου της μητέρα τους (δείτε εδώ την αμύθητη περιουσία της) ενώ τον Σεπτέμβριο του 2008 έγινε διευθυντής σκάουτινγκ της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Λίγο αργότερα αναβαθμίστηκε στη θέση του διευθυντή αθλητικής ανάπτυξης. Από τον Ιανουάριο του 2014 είναι Β΄ Αντιπρόεδρος της εταιρείας Intrakat.

Τι δουλειά κάνει ο σύζυγός της Δούκισσας Νομικού, Δημήτρης Θεοδωρίδης

Η τρυφερή εξομολόγηση της Δούκισσας για τον Δημήτρη

«Το σώμα μου έγινε καλύτερο όταν γέννησα την Αναστασία. Δεν ξέρω πώς έγινε αυτό. Μήπως είναι οι ορμόνες του κοριτσιού που μέσα μου άλλαξαν τις δικές μου ορμόνες; Δεν ξέρω τι έγινε, πάντως άλλαξε ο μεταβολισμός και έγινα όπως τότε που πήγαινα σχολείο. Δηλαδή ήμουν αδύνατη χωρίς προσπάθεια.

Με τον Σάββα, επειδή είχα θηλάσει και αρκετό διάστημα, ήμουν δύο κιλά πάνω από τα φυσιολογικά μου.

Ξαπλώνουμε από νωρίς τα βράδια 9μιση με 10. Δεν μου έχει πει καμιά φορά να βγει έξω με φίλους, αλλά και να μου το πει, από εμένα είναι ελεύθερος αν θέλει. Δεν θέλει να βγαίνει. Το μεσημέρι ίσως βγει, το βράδυ όχι. Εγώ μπορεί και να έχω βγει για ένα φαγητό με τις φίλες μου στα 8 χρόνια που είμαστε μαζί.

Είμαστε 8 χρόνια μαζί, περνάνε γρήγορα, και με πιάνουν τα υπαρξιακά μου. Σκέφτομαι να είμαστε χαρούμενοι, να κάνουμε νέα πράγματα, να μην ασχολούμαστε με μικροπράγματα. Να γελάμε δυνατά και να μην μας νοιάζει τίποτα. Υπάρχει και η καθημερινότητα στην οποία πλέον παίρνουμε ανάσες ως ζευγάρι από τα παιδιά μας», είχε δηλώσει η Δούκισσα Νομικού.