Μπεζ με καφέ λεπτομέρειες - Εντυπωσιακή η διακόσμηση στο σπίτι της Δούκισσας Νομικού και του Δημήτρη Θεοδωρίδη

Φοβερές φωτογραφίες από το εσωτερικό

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μπεζ με καφέ λεπτομέρειες - Εντυπωσιακή η διακόσμηση στο σπίτι της Δούκισσας Νομικού και του Δημήτρη Θεοδωρίδη

Η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης είναι ένα από τα πιο αγαπητά ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Οι δυο τους έχουν αποφασίσει να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αν και βλέπουμε αρκετά στιγμιότυπα με τα παιδιά τους στα social media.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια, μετά το τέλος της παρουσίασης του Super Makeover, δεν έχει κάνει γνωστό κάποιο επόμενο βήμα της στην τηλεόραση και προς το παρόν έχει αφιερώσει τον χρόνο της στα παιδάκια της, Αναστασία και Σάββα.

Η ίδια ανά καιρούς μοιράζεται πολλές φορές με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από το εντυπωσιακό σπίτι της και η αλήθεια είναι πως κάθε γωνία του είναι απλά μοναδική.

Το σπίτι της Δούκισσας Νομικού και του Δημήτρη Θεοδωρίδη

«Σαν να ζεις μόνη σου φαίνεται» - Χαμός στο instagram με την Δούκισσα Νομικού

Ένα Q&A αποφάσισε να κάνει το απόγευμα της Παρασκευυής (24/12) η Δούκισσα Νομικού, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η γνωστή παρουσιάστρια δέχτηκε αρκετές ερωτήσεις, με τις περισσότερες να αφορούν τόσο γυναικεία θέματα όσο και θέματα σχετικά με την οικογένειά της και τον λόγο που δεν αποκαλύπτει ποτέ τα πρόσωπα των παιδιών της.

Ένα σχόλιο λοιπόν που δέχτηκε η Δούκισσα Νομικού ήταν: «Δεν βάζεις συχνά φωτογραφίες με την οικογένειά σου, σαν να ζεις μόνη φαίνεται» με την ίδια να απαντά πως: «Ο άντρας μου είναι χαμηλών τόνων και δεν είναι η δουλειά του τέτοια ώστε να εκτίθεται συχνά δημοσίως. Για τα παιδάκια μας, σας έχω πει πως θα αποφασίσουν εκείνα τη στιγμή που πρέπει, αν θέλουν να εκτεθούν ή όχι».

σχόλιο στην Δούκισσα Νομικού