Βγαλμένο από περιοδικό το σπίτι της Αποστολίας Ζώη - Είναι τεράστιο και πολύ φωτεινό

Φωτογραφίες από το εσωτερικό του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Βγαλμένο από περιοδικό το σπίτι της Αποστολίας Ζώη - Είναι τεράστιο και πολύ φωτεινό

Μπορεί η Αποστολία Ζώη να τρέχει συνεχώς για τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, ωστόσο περνά αρκετό από τον ελεύθερό της χρόνο στο σπίτι της, γωνιές του οποίου έχει μοιραστεί αρκετές φορές μέσα από τα social media.

Η γνωστή τραγουδίστρια που πρόσφατα πέρασε μια περιπέτεια με την υγεία της διαθέτει ένα υπέροχο στυλ κι αυτό επιβεβαιώνεται κι από τον τρόπο που έχει επιλέξει να διακοσμήσει το σπίτι της, το οποίο είναι αρκετό μοντέρνο και βρίσκεται στην Κηφισιά.

Όπως έχουμε δει από φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει κατά καιρούς στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, η διακόσμηση είναι με μοντέρνα στοιχεία, σε παστέλ χρώματα, cozy γωνιές ενώ διαθέτει ένα χτιστό τζάκι και άνετους καναπέδες.

Επίσης, η κουζίνα αποτελείται από ξύλινες επιφάνειες και φαίνεται αρκετά μεγάλη και ευρύχωρη, το ίδιο και το μπαλκόνι της.

Φωτογραφίες από το σπίτι της Αποστολίας Ζώη

Φωτογραφίες από το σπίτι της Αποστολίας Ζώη 

Φωτογραφίες από το σπίτι της Αποστολίας Ζώη 2

Φωτογραφίες από το σπίτι της Αποστολίας Ζώη 3

Φωτογραφίες από το σπίτι της Αποστολίας Ζώη 4

Θα ξανασυμμετείχε σε ριάλιτι;

Η κάμερα της εκπομπής Happy day συνάντησε την Αποστολία Ζώη και η τραγουδίστρια παραχώρησε δηλώσεις άκρως αφοπλιστικές σχετικά με τη διατροφή της, τα επαγγελματικά της σχέδια και την πιθανότητα συμμετοχής ξανα σε ριάλιτι.

«Ποτέ δεν πρόσεχα τη διατροφή μου, μου αρέσει το φαγητό,. Προσπαθώ να μην αναμιγνύω πολλά υλικά και να τρώω κυρίως καθαρές τροφές», ανέφερε η τραγουδίστρια σε ερώτηση του δημοσιογράφου.

Όσο για την αποχή της από το τραγούδι, απάντησε: «δεν είχα όρεξη να βγάλω τραγούδι. Είναι αλήθεια πως μέσα στην καραντίνα χάθηκαν πολλά ωραία τραγούδια. Ο κόσμος, όμως, δεν ασχολιόταν πολύ με τη μουσική».

Και συμπλήρωσε: « Τώρα όμως είμαι έτοιμη για νέο τραγούδι με νέα εταιρεία και συνεργασίες το χειμώνα».

«Κάθε χρόνο συζητώ τηλεοπτικά. Δε με ενδιαφέρει η παρουσίαση, μόνο αν αφορά τραγούδι και παιχνίδι», είπε η Ζώη σχετικά με την περίπτωση να παρουσιάσει κάποια εκπομπή.

Από την άλλη, όταν ρωτήθηκε για τη συμμετοχή της στο Nomads, εξήγησε πως δε ήταν κάτι που της ταίριαζε και δε θα το ξαναέκανε. Ήταν πολύ σκληρό και τόση καταπόνηση του οργανισμού δεν αξίζει», όπως είχε δηλώσει και ο Ζαμπίδης.