Έχει cozy κουζίνα και τεράστια πισίνα - Το υπερπολυτελές σπίτι της Έλλης Γελεβεσάκη στη Γλυφάδα

Βίντεο από το εσωτερικό

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έχει cozy κουζίνα και τεράστια πισίνα - Το υπερπολυτελές σπίτι της Έλλης Γελεβεσάκη στη Γλυφάδα

Η κάμερα της εκπομπής Happy Day συνάντησε την Έλλη Γελεβεσάκη στο υπέροχο σπίτι της στη Γλυφάδα. Η ίδια αποκάλυψε τι κάνει στην καθημερινότητά της, ενώ ξενάγησε το κοινό στην απίστευτη πισίνα που έχει στον κήπο της.

Μάλιστα, εξήγησε πως της αρέσει πολύ να μαγειρεύει και συγκεκριμένα παραδοσιακά φαγητά, ενώ στο ψυγείο της έχει βάλει πολλές φωτογραφίες του γιού της, για να τις βλέπει όποτε πέφτει ψυχολογικά.

Το σπίτι της Έλλης Γελεβεσάκη είναι προσεγμένο σε κάθε του γωνιά, ενώ μας έκανε μεγάλη εντύπωση και αυτό όπως και της Μάρας Μεϊμαρίδη.

Το σπίτι της Έλλης Γελεβεσάκη

Λίγα λόγια για την Έλλη Γελεβεσάκη

Η Έλλη Γελεβεσάκη έχει γεννηθεί στις 31 Ιουλίου 1990. Το 2010 γνώρισε τον Γιώργο Μανίκα, με τον οποίο ερωτεύεται παράφορα. Το 2013 γεννιέται ο γιός τους τον οποίο βάφτισαν Άγγελο – Ιωάννη. Στις 16 Σεπτεμβρίου 2014 παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο, με κουμπάρους τον βολεϊμπολίστα, Σωτήρη Σωτηρίου και Στέλλα Γιάνναρη.

Η Έλλη Γελεβεσάκη και ο Γιώργος Μανίκας χώρισαν και πλέον τραβάνε χωριστούς δρόμους. Το παιδί το μεγαλώνουν και οι δυο με πολλή αγάπη είναι αυτό που τους ενώνει.

«Ο γιος μου μου λέει: «Μαμά όταν βάφεσαι δεν είσαι όμορφη. Να βγαίνει όπως είσαι στο σπίτι», είχε πει η ίδια σε δηλώσεις της στο παρελθόν.

Πριν λίγο καιρό φημολογήθηκε έντονα πως η Έλλη Γελεβεσάκη είναι σε σχέση με τον Νικηφόρο.

«Είναι ράδιο αρβύλα γιατί ξεκίνησε το καλοκαίρι από τις κοινές μας διακοπές που κάναμε αλλά εμείς πήγαμε όλοι σαν παρέα. Απλά κυκλοφόρησε αυτή η φήμη ότι με τον Νικηφόρο είμαστε ζευγάρι που δεν ισχύει.

Ήταν υπέροχος στο J2US ο Νικηφόρος. Η φωνή του, η παρουσία του και με την Ιωάννα ταίριαξαν πάρα πολύ. Είχαμε μιλήσει πριν την εμφάνισή του, του έστειλα “καλή επιτυχία” και μιλήσαμε και όταν τελείωσε για να δω πως πήγε».

Αναφορικά με τον πρώην σύζυγό της Γιώργο Μανίκα είπε χαρακτηριστικά: «Με τον Γιώργο είμαστε συνέχεια μαζί για το παιδί, αλλά μένουμε διαφορετικά σπίτια».