Έχει στα πόδια της τη θάλασσα και τεράστιο κήπο - Μοιάζει με σπίτι του Hollywood το εξοχικό της Μάρας Μεϊμαρίδη

Βρίσκεται στο Κορωπί και είναι ονειρικό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έχει στα πόδια της τη θάλασσα και τεράστιο κήπο - Μοιάζει με σπίτι του Hollywood το εξοχικό της Μάρας Μεϊμαρίδη

Μπορεί η Μάρα Μεϊμαρίδη (που είχε γίνει trend στο twitter) να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο, μέσα από το προφίλ που διατηρεί στο Instagram έχουμε δει να κάνει διάφορες αναρτήσεις από την καθημερινότητα της. Σε πολλές από αυτές μάλιστα, μας έχει δείξει το εντυπωσιακό εξοχικό που έχει στο Κορωπί.

Πρόκειται για μια εξαίσια μονοκατοικία με τεράστιο καταπράσινο κήπο που έχει πολλά λουλούδια και δέντρα. Μάλιστα, με το που βγαίνεις στον κήπο έχεις τα πόδια σου την παραλία.

Φωτογραφίες από το εξοχικό της Μάρας Μεϊμαρίδη

Όπως έχουμε δει μέσα από αναρτήσεις της, το σπίτι είναι διώροφο κι ευρύχωρο με τεράστιες μπαλκονόπορτες που κάνουν το σπίτι πολύ φωτεινό. Το πράσινο μάλιστα, βρίσκεται παντού...

Οι 3 γάμοι της

Από το 18 μέχρι τα 28 της έκανε 3 διαφορετικούς της γάμους, ενώ με τον τρίτο σύζυγό της απέκτησε και το πρώτο της παιδάκι. Ωστόσο, η μητέρα του δεν την ήθελε καθόλου.

«Στα 18 μου με πάντρεψε η μητέρα μου. Ο θείος ο Μίμης βρήκε τον γαμπρό, ήταν ωραίος άνδρας, μετά από 2 χρόνια γάμου χώρισα και έφυγα στην Γαλλία. Πρώτη φορά πάτησα και πόδι στη μαμά μου και έφυγα στο Παρίσι. Ο δεύτερος σύζυγός μου ήταν Γάλλος και καθηγητής μου. Στη Γαλλία σπούδασα βιολογία, ανθρωπολογία και ιατρική. Είχαμε 16 χρόνια διαφορά. Ήμουν τότε 21 με 22.

Δεν ξέρω αν ζει ακόμα ο δεύτερος σύζυγός μου. Ο τρίτος γάμος μου ήταν με τον Γιώργο Μεϊμαρίδη και είχαμε 14 χρόνια διαφορά. Ήταν ιδιοκτήτης του “Άκρον Ίλιον Κρυστάλ”. Αυτόν τον άντρα τον θαύμαζα. Ήταν σαν μέντορας για μένα. Ο γάμος μας έγινε όταν ήμουν 28. Μετά από 1 χρόνο έκανα και το παιδί. Η τρίτη μου πεθερά έλεγε στον γιο της ότι “έτσι και την πάρεις αυτή θα πέσω από τον 4ο”. Δεν με ήθελε γιατί είχα πολλά διαζύγια. Δεν είχε έρθει στο γάμο. Λίγο πριν γεννήσω τα βρήκαμε», εξομολογήθηκε.