J2US: Επικό τρολάρισμα από τους χρήστες του Twitter για την εμφάνιση της Μάρας Μεϊμαρίδη

«Δεν ξέρω πώς έγινε αυτό το ενδυματολογικό ατόπημα»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
J2US: Επικό τρολάρισμα από τους χρήστες του Twitter για την εμφάνιση της Μάρας Μεϊμαρίδη

Το αποψινό live του Just the 2 of us, είναι άκρως απολαυστικό καθώς οι εμφανίσεις των διαγωνιζομενων "έχουν πάρει φωτιά" καθώς πέρα από την κριτική επιτροπή τον τελευταίο λόγο έχουν και οι τηλεθεατές οι οποίοι πρέπει να ψηφίσουν ποιο ζευγάρι θέλουν να κρατήσουν μέσα στο show του ALPHA.

Έτσι, απόψε η Μάρα Μεϊμαρίδη κλήθηκε με τον Stan να ερμηνεύσει το τραγούδι Dov’e L’Amore και όπως πάντα έβαλε και τη θεατράλε πινελιά της που απογείωσε το act. Μεταμορφώθηκε σε Cher αλλά ο λόγος που έκλεψε την παράσταση ήταν ενδυματολογικός και όχι για τις φωνητική της δυνατότητα.

Ο Νίκος Κοκλώνης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν ξέρω πώς έγινε αυτό το ενδυματολογικό ατόπημα» ενώ η ίδια ανέφερε «Ατόπημα; Εγώ το βρίσκω συγκλονιστικό» του γύρισε ο Σταμάτης Φασουλής με τον οικοδεσπότη του σόου να επιμένει: «Να κυκλοφορούμε όλοι με τέτοια στο κεφάλι».

Βέβαια, οι χρήστες του Twitter δεν μπορούσαν να αφήσουν ασχολίαστο το συγκεκριμένο σύνολο καθώς σαν "βροχή" έπεσαν με αποτέλεσμα να μας κεντρίσουν το ενδιαφέρον.

Η εμφάνιση της Μάρας Μεϊμαρίδη - Stan στο J2US

Τα σχόλια των χρηστών στο Twitter για την εμφάνιση της Μάρας Μεϊμαρίδη

Επική η ατάκα της Μάρας Μεϊμαρίδη για τον Stan: «Δεν ήξερα την...»

Η Μάρα Μεϊμαρίδη παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπή «Happy Day» στον ALPHA, κατά την διάρκεια του J2US. Η ίδια μίλησε για το ταίρι της Stan ενώ οι δηλώσεις της ήταν άκρως "καυτές". Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό είχε "λυγίσει" on air για το χωριό της που κάηκε εξαιτίας των φονικών πυρκαγιών.

Πιο συγκεκριμένα, το βράδυ του Σαββάτου 2/10, οι δυο τους εμφανίστηκαν για δεύτερη φορά στην σκηνή του φαντασμαγορικού show. Το τηλεοπτικό ζευγάρι ερμήνευσε το τραγούδι της Μαρινέλλας, «Τη βραδιά μου απόψε μη μου τη χαλάς», με την ίδια να αφήνει άφωνους κριτές και τηλεθεατές.

Στην συνέχεια η Μάρα Μεϊμερίδη μίλησε στην κάμερα του «Happy Day» και την Σταματίνα Τσιμτσιλή για τον coach της Stan δηλώνοντας: «Δεν τον ήξερα. Δεν ήξερα την ύπαρξη του παιδιού. Δεν ήξερα κάποιον ονόματι Stan. Δεν με ενδιαφέρει μπορώ και μόνη μου, δεν χρειάζομαι και κάποιον άλλον δίπλα».

Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει ανάλογες δηλώσεις καθώς πριν από λίγο καιρό είχε ξεσπάσει σε κλάματα λέγοντας χαρακτηριστικά πως «Κλονίστηκε η πίστη μου για τη θρησκεία».