Κυριαρχεί το λευκό στο σαλόνι - Νέο στιγμιότυπο από το σπίτι της Δούκισσας Νομικού και του Δημήτρη Θεοδωρίδη στη Μύκονο

Το εξοχικό που θα ήθελαν όλοι

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κυριαρχεί το λευκό στο σαλόνι - Νέο στιγμιότυπο από το σπίτι της Δούκισσας Νομικού και του Δημήτρη Θεοδωρίδη στη Μύκονο

Η Δούκισσα Νομικού εδώ και λίγο καιρό έχει ξεκινήσει τις διακοπές της και όπως συνηθίζει να κάνει κάθε χρόνο, ταξίδεψε μαζί με τα παιδιά της και τον σύζυγό της, Δημήτρη Θεοδωρίδη, στη Μύκονο, εκεί όπου το ζευγάρι διαθέτει ένα υπέροχο εξοχικό.

Η παρουσιάστρια, ενώ φημολογείται έντονα πως θα κάνει τη μεγάλη της επιστροφή στην τηλεόραση, απολαμβάνει ξεχωριστές στιγμές με τα παιδιά της στο νησί των Ανέμων.

Μάλιστα, φροντίζει να τους κάνει τα χατίρια και έτσι οι τρεις τους περνούν αρκετό χρόνο μαζί. Η Δούκισσα Νομικού δε δίστασε να πάει μέχρι και για ψάρεμα με τον μικρό Σάββα (δείτε εδώ την απολαυστική φωτογραφία).

Το σπίτι της Δούκισσας Νομικού και του Δημήτρη Θεοδωρίδη στη Μύκονο

Το αγαπημένο ζευγάρι περνάει κάθε καλοκαίρι του στο νησί των Ανέμων, ενώ στη Μύκονο πραγματοποιήθηκε και ο γάμος τους, το 2017. Το σπίτι τους είναι απλά εντυπωσιακό και ανά καιρούς βλέπουμε εντυπωσιακά στιγμιότυπα τόσο από το εξωτερικό όσο και από τον εσωτερικό χώρο (δείτε εδώ την υπέροχη βεράντα του με θέα στο Αιγαίο).

Αυτή τη φορά, η Δούκισσα Νομικού μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μία φωτογραφία μέσα από το σαλόνι του σπιτιού, στην οποία φαίνεται η ίδια να ζωγραφίζει μαζί με τον Σάββα και την Αναστασία. Το σαλόνι είναι όλο σχεδιασμένο σε τόνους του λευκού, ενώ έχει και βεράντα.

Δούκισσα Νομικού σπίτι Μύκονος

Οι διακοπές που έκανε πριν πάει στη Μύκονο

Η Δούκισσα Νομικού είναι μία από τις γυναίκες της Ελληνικής showbiz που δεν δίστασαν να κάνουν ένα διάλειμμα από τα επαγγελματικά τους και να αφοσιωθούν στην οικογένειά τους και τα παιδιά τους. Παρόλα αυτά, από τη στιγμή που και ο μικρός Σάββας, αλλά και η ακόμα μικρότερη Αναστασία έχουν μεγαλώσει, όπως είδαμε και στην τελευταία παιχνιδιάρικη ανάρτηση του μοντέλου, η ίδια είναι έτοιμη να επιστρέψει δυναμικά στην τηλεόραση σε πιο σημαντικό ρόλο, πέρα από τις εκπομπές μόδας.

Πριν συμβεί αυτό, όμως, απολαμβάνει όσο γίνεται το καλοκαίρι της, ενώ ένα κομμάτι των διακοπών της, το πέρασε στη Σχοινούσα, μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα και, μάλιστα, συχνά πυκνά δημοσιεύει και κάποιες φωτογραφίες από αυτές τις στιγμές. Έτσι, προχώρησε σε άλλη μία ανάρτηση, αυτή τη φορά με μαγιό, ποζάροντας χαμογελαστή κάτω από τον ήλιο, χωρίς να την ενδιαφέρει που δεν έχει ίχνος μακιγιάζ, ενώ τα μαλλιά της είναι βρεγμένα από την θάλασσα.

Δούκισσα Νομικού