Πέτρινο και με θέα το ηλιοβασίλεμα του Αιγαίου - Μαγική η βίλα της Δούκισσας Νομικού στην Μύκονο

Σπίτι που ζηλεύουν πολλοί

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πέτρινο και με θέα το ηλιοβασίλεμα του Αιγαίου - Μαγική η βίλα της Δούκισσας Νομικού στην Μύκονο

Στην Μύκονο βρίσκεται η Δούκισσα Νομικού μαζί με την οικογένεια της. Το μοντέλο μαζί με τον σύζυγό της, Δημήτρη Θεοδωρίδη και τα δυο τους παιδιά, κάθε καλοκαίρι ταξιδεύει στο νησί των ανέμων όπου περνάνε το μεγαλύτερο μέρος των καλοκαιρινών τους διακοπών.

Στην Μύκονο η οικογένεια Θεοδωρίδη έχει μια απίστευτη βίλα την οποία ζηλεύουν πολλοί. Είναι ονειρική με απίστευτη θέα τα γαλάζια νερά του Αιγαίου και το βράδυ το πανέμορφο ηλιοβασίλεμα.

Φωτογραφίες από το σπίτι της Νομικού στην Μύκονο

Η Δούκισσα Νομικού στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πριν μερικές ώρες, δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες της ποζάροντας στην βεράντα με στενό φόρεμα.

Η αυλή διαθέτει επίσης τεράστια πισίνα, και αρκετά έπιπλα για να κάθεται όλη η οικογένεια Νομικού - Θεοδωρίδη, ενώ σύμφωνα με ρεπορτάζ που έχουν κυκλοφορήσει στη Μύκονο αναμένεται να γίνει και η διπλή βάφτιση των παιδιών τους.

Δούκισσα Νομικού σπίτι Μύκονος

Δούκισσα Νομικού Δημήτρης Θεοδωρίδης βίλα Μύκονος

Η διατροφή που ακολουθεί στην Μύκονο

«Για πρωινό θα φάω chocolate stars μαζί με τον Σάββα. Είναι κάτι δημητριακά παιδικά, βιολογικά με σοκολάτα (περίπου κατά τις 8.20). Κατά τις 11, τρώω φρουτάκια. Σήμερα έφαγα αχλαδάκι, μηλαράκι, λωτό. Στη 1, θα φάω μεσημεριανό, αφού τρώνε και τα παιδιά στη 1. Δευτέρες τρώμε φακές (ένα μπολ) με ρύζι και μία φέτα μαύρο ψωμί. Και μία σαλατούλα για να παίρνουν παράδειγμα και τα παιδιά.

Μετά, μπορεί να φάω κατά τις 4, κανένα παγωτάκι, ένα γλυκάκι, κανονικό, σοκολατένιο. Μετά, τρώμε 7.30 το βραδινό. Αυτό είναι το μυστικό, τρώω νωρίς βραδινό. Θα φάω ό,τι τρώνε και τα παιδιά. Pizza, μακαρόνια με τυρί, το μεσημεριανό αν ήταν κανένα κρεατάκι ωραίο, λίγο παστιτσάκι. Είναι η τελευταία φορά που θα φάω».