«Θεόρατη» βεράντα και θέα που κόβει την ανάσα - Το σπίτι της Δούκισσας Νομικού και του Θεοδωρίδη στη Μύκονο

Θα το ζήλευε ο καθένας!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Θεόρατη» βεράντα και θέα που κόβει την ανάσα - Το σπίτι της Δούκισσας Νομικού και του Θεοδωρίδη στη Μύκονο

Κάθε χρόνο, πριν καλά καλά προλάβει να έρθει το καλοκαίρι, η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης ξεκινούν τις αποδράσεις μαζί με τα παιδιά τους στη Μύκονο, όπου διατηρούν ένα εντυπωσιακό εξοχικό με θέα όλο το νησί.

Το ευτυχισμένο ζευγάρι περνάει το μεγαλύτερος μέρος του καλοκαιριού του στο νησί των Ανέμων, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που η παρουσιάστρια αποφασίζει να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους κάποιο στιγμιότυπο από το σπίτι και συγκεκριμένα από την εντυπωσιακή βεράντα με την υπέροχη θέα στο Αιγαίο Πέλαγος.

Η θέα είναι μοναδική, αφού βλέπει θάλασσα και γενικά όλο σχεδόν το νησί. Η αυλή διαθέτει επίσης τεράστια πισίνα, και αρκετά έπιπλα για να κάθεται όλη η οικογένεια Νομικού - Θεοδωρίδη, ενώ σύμφωνα με τα ρεπορτάζ που έχουν κυκλοφορήσει στη Μύκονο αναμένεται να γίνει και η διπλή βάφτιση των παιδιών τους.

Το σπίτι της Δούκισσας Νομικού και του Δημήτρη Θεοδωρίδη στη Μύκονο

Το σπίτι τους στην Αθήνα

Η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης είναι ένα από τα πιο αγαπητά ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Οι δυο τους έχουν αποφασίσει να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αν και βλέπουμε αρκετά στιγμιότυπα με τα παιδιά τους στα social media.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια, μετά το τέλος της παρουσίασης του Super Makeover, δεν έχει κάνει γνωστό κάποιο επόμενο βήμα της στην τηλεόραση και προς το παρόν έχει αφιερώσει τον χρόνο της στα παιδάκια της, Αναστασία και Σάββα.

Η ίδια ανά καιρούς μοιράζεται πολλές φορές με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από το εντυπωσιακό σπίτι της και η αλήθεια είναι πως κάθε γωνία του είναι απλά μοναδική.