Εκείνος και οι γάτες του - Το σπίτι που μένει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μετά τον χωρισμό του με τη Ζέτα Μακρυπούλια

Είναι μίνιμαλ και ζεστό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Εκείνος και οι γάτες του - Το σπίτι που μένει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μετά τον χωρισμό του με τη Ζέτα Μακρυπούλια

Η ζωή του Μιχάλη Χατζηγιάννη, χωρίς αμφιβολία άλλαξε σημαντικά μετά τον χωρισμό του με τη Ζέτα Μακρυπούλια. Οι δυο τους ήταν μαζί για 10 ολόκληρα χρόνια, ωστόσο το περασμένο καλοκαίρι αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Το πρώην ζευγάρι έμενε μαζί σε ένα υπέροχο σπίτι (δείτε εδώ φωτογραφίες). Πλέον δεν μένουν μαζί και ο τραγουδιστής έχει βρει έναν δικό του χώρο.

Μαζί του φυσικά έχει πάρει τους δύο αγαπημένους γάτους του. Η αγάπη του άλλωστε για τα ζώα είναι πολύ μεγάλη και το αποδεικνύει πολύ συχνά. Κάπως έτσι, ο ίδιος πριν από μερικές μέρες, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μία υπέροχη φωτογραφία μέσα από το νέο σπίτι που μένει μαζί με τους γάτους του.

Φωτογραφία από το σπίτι του Μιχάλη Χατζηγιάννη

«Τα παλικάρια μου κι εγώ μετά το πρωινό ξύπνημα...», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Μιχάλης Χατζηγιάννης σπίτι

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μίλησε ανοιχτά για την δημιουργία οικογένειας

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι, όπου σε μια σπάνια εξομολόγηση μίλησε για την προσωπική του ζωή αλλά και τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα. Περίπου ένας χρόνος έχει περάσει από την ημέρα που ανακοινώθηκε ο χωρισμός τους με την Ζέτα Μακρυπούλια και ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στην δημιουργία οικογένειας.

Δεν δίστασε επίσης, να μιλήσει για τα συναισθήματα που του δημιουργεί ο χωρισμός και η απώλεια, αλλά και τον τρόπο που εκτονώνει. Όσον αφορά τα δημοσιεύματα που γράφοντας για εκείνον πριν από μερική περίοδο; Ήταν όλα επιστημονικής φαντασίας, σύμφωνα με τον ίδιο.

«Για το τραγούδι “Η εκδρομή” πολλά παιδιά μου λένε “μπράβο για το καινούργιο σου τραγούδι”. Σε σχέση με το ξεκίνημά μου πριν 20 χρόνια, τώρα νιώθω πιο κοινωνικά ενσωματωμένος. Το πρώτο διάστημα δεν είχα και πολύ χρόνο να αναλύσω τα πράγματα. Τώρα το μυαλό μου στρέφεται περισσότερο στο εμείς και όχι στο εγώ», ανέφερε αρχικά.

«Η οικογένεια δεν είναι πρώτιστος στόχος για εμένα, αλλά η ζωή είναι απρόβλεπτη», παραδέχτηκε, ενώ συνέχεια για την έμπνευση που μπορεί να έχει ένας χωρισμός: «Ο χωρισμός και η απώλεια σε γεμίζουν με συναισθήματα που χρειάζονται εκτόνωση, και η μουσική και το τραγούδι για εμένα είναι εκτόνωση».

«Μια περίοδο ό,τι γραφόταν για εμένα ήταν παντελώς συκοφαντικό, αναληθές, ήταν επιστημονική φαντασία», τόνισε ακόμα, ενώ μιλώντας για τους φίλους του: «Φίλους έχω μετρήσει ελάχιστους μετά από πολλά γεγονότα, αλλά τώρα ξέρω ότι είναι η επιλογή που μου ταιριάζει».

«Αν έπαιρνα ένα τραγούδι μαζί μου στο διάστημα θα ήταν ο “Βυθός”. Πάντα μου δημιουργούσε την αίσθηση του υπερφυσικού, του μεταφυσικού. Σα να είναι ένα συμπαντικό μήνυμα», συνέχισε ο δημοφιλής τραγουδιστής.