Με χρυσές λεπτομέρειες και άκρως artistic το σαλόνι του σπιτιού της Χριστιάννας Μπέτα

Δείτε το εσωτερικό του

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Με χρυσές λεπτομέρειες και άκρως artistic το σαλόνι του σπιτιού της Χριστιάννας Μπέτα

Η κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου, Χριστιάννα Μπέτα (δείτε εδώ πού ταξίξεψαν πριν από λίγο καιρό) είναι ιδιαίτερα ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς απολαμβάνει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της.

Συγκεκριμένα, η ίδια έχει ιδιαίτερη αγάπη στην τένη καθώς έχει επίσης ταλέντο στη ζωγραφική. Ετσι, τον περισσότερο χρόνο τον περνάει στο σπίτι της όπου έχει αποφασίσει να το διακοσμίσει με ιδιαίτερο τρόπο.

Το σαλόνι του σπιτιού της Χριστιάννας Μπέτα

Όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω, έχει ένα μεγάλο ξύλινο τραπέζι ενώ διαθέτει ένα μαρμάρινο τζάκι το οποίο "κλέβει" για τα καλά την παράσταση. Μάλιστα, από το διαμέρισμα δεν λείπουν ούτε οι χρυσές λεπτομέρειες στον χώρο.

Η ανάρτηση της Χριστιάννας Μπέτα

Εξωτερική φωτογραφία: NdoPhoto

Εσωτερική φωτογραφία: kris_betta_

Στην Πάφο για την τέχνη της Χριστιάννας - Το ταξίδι της Νατάσσας Θεοδωρίδου με τις κόρες της

Η Νατάσσα Θεοδωρίδου είναι χωρίς καμία αμφιβολία μια πολύ αγαπημένη τραγουδίστρια, που έχει καταφέρει να είναι πολύ αγαπητή από τον κόσμο λόγω του χαρακτήρα της αλλά και λόγω των μοναδικών επιτυχιών, που έχει τραγουδήσει.

Καταφέρνει και βρίσκει πάντα χρόνο για τις κόρες της παρά το βαρύ της πρόγραμμα. Έτσι, έκανε και τώρα, που βρέθηκε τα τελευταία 24ωρα στην Κύπρο με τις κόρες της, Χριστιάνα Μπέτα και Ανδριάνα Φουστάνου - δείτε εδώ την ομοιότητα με τη μαμά. . Αφορμή στάθηκε η συμμετοχή της νεαρής Χριστιάνας στην ομαδική έκθεση σύγχρονης τέχνης «Island» που θα λάβει χώρα σε γνωστό ξενοδοχείο της Πάφου.

Η έκθεση διοργανώνεται από την isnotgallery και παρουσιάζει τα έργα 18 σύγχρονων καλλιτεχνών, με φωτογραφικές και εικαστικές εγκαταστάσεις, ζωγραφικά έργα, γλυπτά και σύγχρονα κεραμικά.

Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν χθες το βράδυ του Σαββάτου 23/7, ωστόσο μαμά και κόρες θέλησαν να φτάσουν νωρίτερα με σκοπό να χαλαρώσουν και να περάσουν ανέμελες στιγμές. Λίγο μετά από την άφιξή τους στο νησί, η Νατάσα Θεοδωρίδου πόσταρε ένα σύντομο βίντεο στο οποίο ποζάρει με τις κόρες της στο ξενοδοχείο, όπου διαμένουν, και χορεύουν.