Πέταξε με τις κόρες της για Πάρο - Το τρυφερό βίντεο της Νατάσας Θεοδωρίδου από τις διακοπές τους

Μαμά και κόρες δείχνουν να το διασκεδάζουν

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Πέταξε με τις κόρες της για Πάρο - Το τρυφερό βίντεο της Νατάσας Θεοδωρίδου από τις διακοπές τους

Η Νατάσα Θεοδωρίδου άφησε για λίγο πίσω τις πίστες και τις συναυλίες και είπε να χαρεί τις διακοπές τις μαζί με τις κόρες της Χριστιάνα Μπέτα και Ανδριάνα Φουστάνου. Οι τρεις τους πήραν το αεροπλάνο και απογειώθηκαν για το Αιγαίο και συγκεκριμένα για την κοσμική Πάρο, που φέτος φιλοξενεί περισσότερους διάσημους από ποτέ. Μάλιστα ανέβασαν και ένα βίντεο στο Tik tok που φαίνονται να διασκεδάζουν πολύ το κοινό τους ταξίδι.

Προηγουμένως, η αγαπημένη τραγουδίστρια είχε βρεθεί στην Πάφο προκειμένου να καμαρώσει τη νεαρή Χριστιάνα που συμμετείχε στην ομαδική έκθεση σύγχρονης τέχνης «Island», που έλαβε χώρα σε μεγάλο ξενοδοχείο της Κύπρου. Οι τρεις τους πέρα από τις καλλιτεχνικές υποχρεώσεις της Χριστιάνας, φρόντισαν να εξασφαλίσουν και χρόνο προκειμένου να περάσουν καλά στο νησί.

Το βίντεο της Θεοδωρίδου με τις κόρες της πριν το ταξίδι για Πάρο

Η γνωστή τραγουδίστρια έχει μεγάλη αδυναμία στις δυο κόρες της που προέρχονται και από τους δύο γάμους, τον έναν με τον Τάκη Μπέτα και τον άλλο με τον Ανδρέα Φουστάνο. Οι τρεις τους δείχνουν να περνούν πολύ όμορφα στο βίντεο που δημοσίευσαν από την πτήση τους προς Πάρο.

Η συγκινητική ανάρτηση της Χριστιάνας για την οικογένειά της

Οι τρεις τους είναι πολύ δεμένες και αγαπημένες και στηρίζουν η μία την άλλη και στις χαρούμενες αλλά και στις δύσκολες στιγμές. Μία από αυτές ήταν όταν αρκετοί ξέσπασαν κατά της Νατάσας Θεοδωρίδου μετά από την ανακοίνωση των νέων μέτρων για την εστίαση καθώς απαγορεύτηκε η μουσική. Ωστόσο, η Νατάσα συνεχίζει τις εμφανίσεις της στο Θέατρο Παλλάς με το οποίο συνεργάζεται τον φετινό χειμώνα.

Από την άλλη, κόρη της Χριστιάνα Μπέτα θέλησε να κάνει μια ανάρτηση στο instagram στους γονείς της αλλά και την αδερφή της, εκφράζοντας ανοιχτά την αγάπη της προς την οικογένειά της.

«Όσο μεγαλώνω όλο και πιο πολύ συνειδητοποιώ πόσο ευλογημένη είμαι που έχω εσάς τους τρεις! Σας ευχαριστώ για τα καθημερινά μαθήματα & όλα τα εφόδια που μου έχετε προσφέρει! Σας αγαπάω».