«Υπάρχει άνιση μεταχείριση» - Θυέλλα αντιδράσεις για τις εμφανίσεις της Νατάσας Θεοδωρίδου

Παρά τα μέτρα της κυβέρνησης για τον κορωνοϊό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Υπάρχει άνιση μεταχείριση» - Θυέλλα αντιδράσεις για τις εμφανίσεις της Νατάσας Θεοδωρίδου

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει τον τελευταίο καιρό η Νατάσα Θεοδωρίδου και το ότι παρά το γεγονός πως όλα τα νυχτερινά κέντρα έχουν κλείσει λόγω των μέτρων της κυβέρνησης για τον κορωνοϊό, εκείνη συνεχίζει τις εμφανίσεις της στο θέατρο Παλλάς.

Οι αντιδράσεις για τις εμφανίσεις της Θεοδωρίδου

Μάλιστα, το μεσημέρι της Τετάρτης (12/1), ο Τριαντάφυλλος, ο Κωνσταντίνος Δρούλιας και ο Χρίστος Αντωνιάδης μίλησαν στην εκπομπή T-live και τοποθετήθηκαν για τις εμφανίσεις της τραγουδίστριας.

«Είναι μαγκιά της που δουλεύει, δηλαδή τι θέλουμε όταν πηγαίνει καλά ο γείτονάς μας να μην χαιρόμαστε; Εγώ χαίρομαι πάρα πολύ και χαίρομαι διπλά για τη Νατάσα, γιατί σε μία εποχή που όλα είναι κλειστά, αυτή κατάφερε με τον δικό της τρόπο να δουλέψει. Ας κάνουν και οι άλλοι τα μαγαζιά θέατρα, δηλαδή γιατί να έχουμε κακία μέσα μας; Εγώ χαίρομαι μέσα από τη ψυχή μου και εύχομαι ότι όλο αυτό θα τελειώσει κάποια στιγμή και όλοι θα τραγουδάμε στα μαγαζιά μας και εκεί που είμαστε» ανέφερε ο Τριαντάφυλλος.

Από την άλλη μεριά, ο Κωνσταντίνος Δρούλιας τόνισε: «Δεν είναι μόνο τα μαγαζιά που εμφανιζόμαστε εμείς κλειστά, γενικά είναι κλειστή η μουσική. Ένας χώρος ολόκληρος χώρος της μουσικής παραμένει άνεργος. Υπάρχει άνιση μεταχείριση, όταν εγώ που είμαι τραγουδιστής κάθομαι σπίτι μου γιατί ακούω τα μέτρα της κυβέρνησης και με έχει κλειστό για να μην μεταδώσω τον κορωνοϊό και κάποιοι άλλοι καλλιτέχνες τραγουδούν επειδή είναι σε θέατρο. Επειδή αλλάζει ο ΚΑΔ;».

Ο Χρίστος Αντωνιάδης ανέφερε: «Επιλογή της ήταν και της βγήκε. Το θέμα μου εμένα είναι όχι γιατί είναι η κυρία Θεοδωρίδου ανοιχτή, αλλά γιατί δεν είμαστε όλοι ανοιχτοί».

Το σχόλιο του Καραφώτη για τις εμφανίσεις της Θεοδωρίδου

«Νιώθω τυχερός που η Νατάσα Θεοδωρίδου επέλεξε αυτή την σεζόν επέλεξε να κάνει την μουσική της παράσταση ουσιαστικά στο θέατρο.

Από την άλλη αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή στα μαγαζιά και αυτό που συνέβη μέσα στις γιορτές, να κλείσουν δηλαδή η μουσική και όλα τα κέντρα διασκέδασης, είναι πραγματικά τραγικό και για τους μουσικούς και για τους τραγουδιστές αλλά και για μια τεράστια αλυσίδα ανθρώπων.

Εμείς κάνουμε τη δουλειά μας σε θεατρικό χώρο, όπου υπάρχουν καθήμενοι με μάσκες, δεν νομίζω πως μπορεί να μας κατηγορήσει κάποιος για αυτό. Ξέρω ότι υπάρχουν αντιδράσεις και δεν ξέρω αν και εγώ ήμουν θυμωμένος, ίσως κάποια στιγμή να έλεγα πράγματα που δεν τα εννοούσα, αλλά αυτή τη στιγμή είναι και λίγο δίκοπο το μαχαίρι.

Αυτή τη στιγμή εμείς παρουσιάζουμε μουσική σε ανθρώπους που κάθονται ακίνητοι με μάσκα στο πρόσωπο. Φανταστείτε πόσο δύσκολο είναι και για εμάς να κάνουμε και εμείς τη δουλειά μας. Δεν είναι δηλαδή ότι εμείς διασκεδάζουμε και ο κόσμος από κάτω χορεύει ή πίνει στο Παλλάς και οι υπόλοιποι δεν μπορούν».