Με θέα και πολύ σικάτο - Το νέο σπίτι της Χαράς Παππά που μένει με τον σύντροφό της

Φωτογραφία από το εσωτερικό του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Με θέα και πολύ σικάτο - Το νέο σπίτι της Χαράς Παππά που μένει με τον σύντροφό της

Πολύ ερωτευμένη είναι η Χαρά Παππά με τον σύντροφό της (δείτε τον εδώ) για αυτό και αποφάσισαν να μείνουν μαζί και να μετακομίσουν σε νέο σπίτι, ώστε να χαρούν ακόμη περισσότερο τον έρωτα τους. Το μοντέλο να σημειωθεί πως το γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο GNTM, όπου και κατάφερε να φτάσει μέχρι και την τετράδα.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram λοιπόν, δημοσίευσε φωτογραφία μέσα από το σαλόνι του νέου της σπιτιού το οποίο είναι πάρα πολύ εντυπωσιακό.

Φωτογραφία από το νέο σπίτι της Χαράς Παππά

Όπως είδαμε είναι λευκό με μαύρες λεπτομέρειες αλλά και πολύ φωτεινό. Διαθέτει επίσης μεγάλη βεράντα με θέα.

Χαρά Παππά σπίτι
Instagram/harapappa

Η παραδοχή της Χαράς Παππά του GNTM για την κατάθλιψη

Η κοπέλα σπάνια μιλάει για τα προσωπικά της, ωστόσο δεν έχει διστάσει να αποκαλύψει ότι πάσχει από κατάθλιψη τα τελευταία χρόνια. Μάλιστα σε Q&A που έκανε στο Instagram δε δίστασε να απαντήσει και σε ερώτηση follower της σχετικά με το πως διαχειρίζεται την κατάθλιψη.

Η κοπέλα πέρα από το GNTM έγινε γνωστή και στη δική μας χώρα αλλά και στην Τουρκία, λόγω της σχέσης της με τον πολύ γνωστό ηθοποιό Μπουράκ Χακί, που όμως ανήκει στο παρελθόν, αφού έχει προχωρήσει στη ζωή της. Πολλοί είναι αυτοί που επιμένουν ωστόσο στο να επαναφέρουν ξανά και ξανά στη συζήτηση αυτή την περίοδο στη ζωή της με την ίδια να αντιδρά.

Τη ρώτησε λοιπόν ένας follower στο q&a της :

«Πώς πας με την κατάθλιψη; Είσαι δύναμη να ξέρεις» με την ίδια να απαντά:

«Πιστεύω πως κάθε άνθρωπος που παλεύει με κάτι μέσα του έχει τεράστια δύναμη! Η διάθεσή μου είναι ελεγχόμενη τον τελευταίο καιρό… το άγχος είναι που με βασανίζει παραπάνω! Ιδίως τώρα το καλοκαίρι που δεν είχα κάτι να με αγχώνει όντως μέσα στην ημέρα και παρόλα αυτά ξυπνούσα απότομα με ένα βάρος στο στήθος σαν να έχω ξεχάσει κάτι να κάνω… Και με έχει κουράσει πολύ που τα τελευταία 12 χρόνια της ζωής μου ξυπνώ έτσι το πρωί… Αυτό είναι το χειρότερο κομμάτι».

Η παραδοχή της Χαράς Παππά για την κατάθλιψη που βιώνει