Ντυμένοι ασορτί - Η νέα κοινή φωτογραφία της Χαράς Παππά με τον σύντροφό της

Φουλ ιν λοβ

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ντυμένοι ασορτί - Η νέα κοινή φωτογραφία της Χαράς Παππά με τον σύντροφό της

Σε μια πολύ όμορφη σχέση βρίσκεται τους τελευταίους μήνες η Χαρά Παππά, μιας και είναι ζευγάρι με τον Στέφανο Τσαγκαράκη. Το γνωστό μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από το GNTM μετά τον χωρισμό από τον Μπουράκ Χακί, προσπαθεί να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο ο έρωτας δεν κρύβεται.

Η ίδια μοιράζεται ανά καιρούς κοινά στιγμιότυπα με τον αγαπημένο της και μάλιστα ενώ δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο συγκατοίκησης το επόμενο διάστημα μιας και ήδη περνούν τον περισσότερο χρόνο μαζί.

Μάλιστα, σήμερα 29/9, η Χαρά Παππά δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με τον Στέφανο Τσαγκαράκη, επιβεβαιώνοντας πόσο ερωτευμένοι αλλά και πόσο ταιριαστοί είναι.

Η νέα κοινή φωτογραφία της Χαράς Παππά με τον σύντροφό της

Η νέα κοινή φωτογραφία της Χαράς Παππά με τον σύντροφό της

Λίγα λόγια για τον σύντροφό της, Στέφανο Τσαγκαράκη

Αυτός είναι ο κούκλος σύντροφός της με τον οποίο ετοιμάζονται να συζήσουν

Ο χωρισμός τους ήταν αρκετά επεισοδιακός. Ποιος θα ξεχάσει τον Μπουράκ να βγαίνει μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες και να μιλάει για την Χαρά Παππά και το αντίστροφο; Μέχρι κι ένα χρόνο πριν, το 2021 μιλούσε για εκείνη και τον γάμο που σχεδίαζαν.

Η Χαρά Παππά και ο Μπουράκ Χακί αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους το καλοκαίρι του 2020 έπειτα από τριάμισι χρόνια σχέσης, όπως είπε ο Τούρκος ηθοποιός στο τουρκικό Μέσο TV100. Ο ίδιος ωστόσο διέψευσε το σενάριο ότι υπήρξε απιστία από την πλευρά του μοντέλου και πρώην παίκτριας του GNTM.

Οι δυο τους λίγο αργότερα προσπάθησαν για επανασύνδεση - καθώς έγινε γνωστό πως συναντιόντουσαν ξανά, κάτι που είχε επιβεβαιωθεί κι από τους δυο - αλλά δεν τα κατάφεραν. Σήμερα, δυο χρόνια μετά, το μοντέλο φαίνεται πως είναι ξανά ερωτευμένο.

Η σχέση της πλέον μετρά κοντά ένα χρόνο και τα πρώτα stories έχουν... γίνει! Είναι τόσο ερωτευμένη, μάλιστα, που το "φωνάζει" με τις κινήσεις της καθώς τα σχόλια με καρδούλες δε λείπουν από τις αναρτήσεις του νέο τους συντρόφου εν ονόματι Στέφανο Τσαγκαράκη.

Χαρά Παππά νέος σύντροφος

Χαρά Παππά GNTM χωρισμός από μπουράκ