Έσκασαν τα ευχάριστα για την Χαρά Παππά - Ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα στη σχέση της πολύ σύντομα

Full in love το πρώην μοντέλο του GNTM

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Στην καλύτερη φάση της ζωής της είναι πλέον η Χαρά Παππά, το γνωστό μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από το GNTM και μάλιστα έφτασε μία ανάσα πριν από τον τελικό. Μετά τον χωρισμό της από τον Μπουράκ Χακί, έχει βρει τον έρωτα στα μάτια του Στέφανου Τσαγκαράκη και μάλιστα όπως φαίνεται και από την απάντησή της σε ερώτηση follower σε q&a της είναι έτοιμοι να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους.

Είναι μια εξέλιξη που αξίζει στο γνωστό μοντέλο, καθώς έχει δηλώσει και πρόσφατα ότι έχει περάσει πολύ δύσκολα τα τελευταία χρόνια που παλεύει με την κατάθλιψη, ενώ πέρασε πολύς καιρός προκειμένου να καταφέρει να μην δέχεται αδιάκριτες από δημοσιογράφους, σχετικά με την προηγούμενη σχέση της που φαίνεται να την έχει χαρακτηρίσει στα μάτια του κόσμου.

Έτοιμοι για το νέο βήμα στη σχέση τους Χαρά Παππά και Στέφανος Τσαγκαράκης

Απάντησε λοιπόν σε ερώτηση follower της:

«Έχω όντως χαθεί λίγο! Θα σας πω εν τάχει τα νέα μου… Είμαι σε μια περίοδο ανανέωσης! Αρχικά είμαι σε φάση που ψάχνω σπίτι για να μετακομίσω… επίσης προσέχουμε ένα σκυλάκι με το αγόρι μου, το οποίο ήταν αδέσποτο αλλά έχει αρρωστήσει. Επομένως θα το πάρουμε εμείς στο καινούργιο σπίτι και προσπαθούμε να το εκπαιδεύσουμε και ασχολούμαστε αρκετά με αυτό. Και ταυτόχρονα (λόγω ανάδρομου) είμαι σε ένα γενικότερο τρέξιμο με άσχετα θέματα στα οποία δεν βγάζω άκρη ή καθυστερούν! Πάντως είμαι πολύ καλά και θα επιστρέψω δυναμικά!».

Η αποκάλυψη της Χαράς Παππά για την σχέση με τον σύντροφό της

Αυτός είναι ο κούκλος σύντροφός της με τον οποίο ετοιμάζονται να συζήσουν

Ο χωρισμός τους ήταν αρκετά επεισοδιακός. Ποιος θα ξεχάσει τον Μπουράκ να βγαίνει μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες και να μιλάει για την Χαρά Παππά και το αντίστροφο; Μέχρι κι ένα χρόνο πριν, το 2021 μιλούσε για εκείνη και τον γάμο που σχεδίαζαν.

Η Χαρά Παππά και ο Μπουράκ Χακί αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους το καλοκαίρι του 2020 έπειτα από τριάμισι χρόνια σχέσης, όπως είπε ο Τούρκος ηθοποιός στο τουρκικό Μέσο TV100. Ο ίδιος ωστόσο διέψευσε το σενάριο ότι υπήρξε απιστία από την πλευρά του μοντέλου και πρώην παίκτριας του GNTM.

Οι δυο τους λίγο αργότερα προσπάθησαν για επανασύνδεση - καθώς έγινε γνωστό πως συναντιόντουσαν ξανά, κάτι που είχε επιβεβαιωθεί κι από τους δυο - αλλά δεν τα κατάφεραν. Σήμερα, δυο χρόνια μετά, το μοντέλο φαίνεται πως είναι ξανά ερωτευμένο.

Η σχέση της πλέον μετρά κοντά ένα χρόνο και τα πρώτα stories έχουν... γίνει! Είναι τόσο ερωτευμένη, μάλιστα, που το "φωνάζει" με τις κινήσεις της καθώς τα σχόλια με καρδούλες δε λείπουν από τις αναρτήσεις του νέο τους συντρόφου εν ονόματι Στέφανο Τσαγκαράκη.

Χαρά Παππά νέος σύντροφος

Χαρά Παππά GNTM χωρισμός από μπουράκ