Μπουράκ Χακί: Απαντάει ανοιχτά για την επανασύνδεση με τη Χαρά Παππά - «Ήμασταν κοντά στον γάμο...»

«Δεν μπορείς να προγραμματίσεις το μέλλον»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μπουράκ Χακί: Απαντάει ανοιχτά για την επανασύνδεση με τη Χαρά Παππά - «Ήμασταν κοντά στον γάμο...»

Δηλώσεις στην εκπομπή Super Κατερίνα έκανε το πρωί της Δευτέρας (15/11) ο Μπουράκ Χακί, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις φήμες που τον θέλουν να είναι ξανά μαζί με την πρώην σύντροφό του, Χαρά Παππά.

Ο γοητευτικός ηθοποιός αναφέρθηκε επίσης στη συμμετοχή του στην ταινία «Σμύρνη μου Αγαπημένη» και στη συνεργασία του με τη Μιμή Ντενίση.

Οι δηλώσεις του Μπουράκ Χακί για τη Χαρά Παππά

«Με τη Χαρά Παππά ήμασταν κοντά στο γάμο και ήταν γραφτό να μην γίνει, αλλά δεν μπορείς να προγραμματίσεις το μέλλον. Ακόμα την αγαπώ και είναι ένα πολύ ξεχωριστό άτομο για εμένα και πάντα θα είναι.

Δεν νομίζω πως υπάρχει περίπτωση να είμαστε μαζί. Περάσαμε ωραία μαζί και είναι καλύτερα να κρατήσουμε σε ένα τέτοιο επίπεδο», είπε χαρακτηριστικά ο Τούρκος ηθοποιός.

Στο Survivor 5 ο πρώην σύντροφος της Χαράς Παππά, Μπουράκ Χακί;

Στην κάμερα της εκπομπής Τι λες τώρα μίλησε το πρωί της Κυριακής (14/11) ο Μπουράκ Χακί. Ο γνωστός Τούρκος ηθοποιός και πρώην σύντροφος της Χαράς Παππά αποκάλυψε πως δέχτηκε πρόταση για το Survivor, αλλά το Τουρκικό.

«Έχω την δική μου φάρμα. Εκεί εργάζομαι πολύ περισσότερο απ’ ότι νόμιζα. Μου αρέσει η ζωή στη φάρμα. Η ήρεμη ζωή. Με βοηθά να επαναφέρω το πνεύμα μου και νοιώθω καλύτερα όταν πιάνω το χώμα και τα δέντρα και αυτό με ανακουφίζει» τόνισε και πρόσθεσε πως τα καρύδια που βγάζει είναι αρκετά καλής ποιότητας.

Για το τουρκικό Survivor μου έχει κάνει πολλές προτάσεις ο Ατζούν. Αλλά μου αρέσει να βλέπω το Survivor και όχι να συμμετέχω».