Επανασύνδεση για τη Χαρά Παππά και τον Μπουράκ Χακί; Η φωτογραφία που "φούντωσε" τις φήμες

Λέτε να τους δούμε ξανά μαζί;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Επανασύνδεση για τη Χαρά Παππά και τον Μπουράκ Χακί; Η φωτογραφία που

Εδώ και ενάμιση χρόνο, η Χαρά Παππά και ο Μπουράκ Χακί έχουν πάρει την απόφαση να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι έριξε τίτλους τέλους στη σχέση του ωστόσο ποτέ δεν ακούστηκε κακή κουβέντα από κάποιον από τους δύο.

Μάλιστα, η Χαρά Παππά σε πρόσφατη συνέντευξή της είχε μιλήσει με πολύ όμορφα λόγια για τον Τούρκο ηθοποιό (δείτε εδώ τι είχε πει).

Ενώ λοιπόν ο καιρός πέρασε, τελευταία έχουν φουντώσει οι φήμες που θέλουν το πρώην ζευγάρι να είναι και πάλι μαζί.

Πώς δημιουργήθηκε η φήμη για την επανασύνδεση Χαράς Παππά - Μπουράκ Χακί

Σε ένα Q&A που έκανε στον λογαριασμό της στο Instagram η Soula Glamorous, έμαθε πως το μοντέλο και ο ηθοποιός εθεάθησαν μαζί σε άγνωστη μέχρι στιγμής τοποθεσία.

Χαρά Παππά Μπουράκ Χακί χωρισμός

Η αλήθεια είναι βέβαια πως ο Μπουράκ Χακί έχει περάσει αρκετό χρόνο στην Αθήνα τους τελευταίους μήνες λόγω των γυρισμάτων της ταινίας "Σμύρνη μου Αγαπημένη". Μάλιστα πριν κάποιους μήνες είχε αποκαλυφθεί πως είχαν συναντηθεί.

"Είναι υπέροχος. Για μένα ο Μπουράκ ήταν πολύ σημαντικός άνθρωπος στην ζωή μου"

Η Χαρά Παππά πριν λίγο καιρό βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής Στην φωλιά των Κου Κου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον χωρισμό της με τον Τούρκο ηθοποιό, Μπουράκ Χακί.

Την τελευταία φορά που ο Μπουράκ μίλησε για εκείνη μπροστά στις κάμερες τα λόγια του ήταν πάρα πολύ γλυκά και δεν μπορούσε παρά να του τα ανταποδώσει.

"Τώρα κάνω μια εντελώς διαφορετική ζωή γιατί προτεραιότητα έχω τον εαυτό μου προφανώς αλλά δεν μετανιώνω, εντός εισαγωγικών, για τίποτα από τα προηγούμενα γιατί αφέθηκα όντως σε αυτή την σχέση να ζήσω τα συναισθήματά μου και τα έζησα. Είναι υπέροχος άνθρωπος. Για μένα ο Μπουράκ ήταν πολύ σημαντικός άνθρωπος στην ζωή μου.

Δεν υπάρχει κάτι που άφησα πίσω, ζούσα πραγματικά όσα ένιωθα εκείνη την στιγμή. Όταν του είπα φεύγω για το παιχνίδι μου είπε θέλω να κάνεις αυτό που σε κάνει ευτυχισμένη. Ήταν η ψυχολογία μου λίγο περίεργη μετά το παιχνίδι και ήθελα να ξεφύγω από τα πάντα, πήρα μια απόσταση μέχρι κι από την οικογένειά μου.

Συναντηθήκαμε με τον Μπουράκ, είχα να τον δω ενάμιση χρόνο και περάσαμε 3 χρόνια μαζί. Όλα καλά, δεν μας έβγαλαν φωτογραφίες. Συναντηθήκαμε αλλά ούτε στην Ακρόπολη, ούτε στην θάλασσα...

Χαίρομαι για εκείνον πάρα πολύ που είναι ενθουσιασμένος με αυτό που ξεκινάει.."