Χαρά Παππά για χωρισμό με Μπουράκ Χακί: "Συναντηθήκαμε πριν λίγο καιρό και..."

"Είναι υπέροχος. Για μένα ο Μπουράκ ήταν πολύ σημαντικός άνθρωπος στην ζωή μου"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χαρά Παππά για χωρισμό με Μπουράκ Χακί:

Η Χαρά Παππά το πρωί της Τρίτης βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής Στην φωλιά των Κου Κου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον χωρισμό της με τον Τούρκο ηθοποιό, Μπουράκ Χακί.

Την τελευταία φορά που ο Μπουράκ μίλησε για εκείνη μπροστά στις κάμερες τα λόγια του ήταν πάρα πολύ γλυκά και δεν μπορούσε παρά να του τα ανταποδώσει.

Οι δηλώσεις της Χαράς Παππά για τον πρώην της Μπουράκ Χακί

"Τώρα κάνω μια εντελώς διαφορετική ζωή γιατί προτεραιότητα έχω τον εαυτό μου προφανώς αλλά δεν μετανιώνω, εντός εισαγωγικών, για τίποτα από τα προηγούμενα γιατί αφέθηκα όντως σε αυτή την σχέση να ζήσω τα συναισθήματά μου και τα έζησα. Είναι υπέροχος άνθρωπος. Για μένα ο Μπουράκ ήταν πολύ σημαντικός άνθρωπος στην ζωή μου.

Δεν υπάρχει κάτι που άφησα πίσω, ζούσα πραγματικά όσα ένιωθα εκείνη την στιγμή. Όταν του είπα φεύγω για το παιχνίδι μου είπε θέλω να κάνεις αυτό που σε κάνει ευτυχισμένη. Ήταν η ψυχολογία μου λίγο περίεργη μετά το παιχνίδι και ήθελα να ξεφύγω από τα πάντα, πήρα μια απόσταση μέχρι κι από την οικογένειά μου.

Συναντηθήκαμε με τον Μπουράκ, είχα να τον δω ενάμιση χρόνο και περάσαμε 3 χρόνια μαζί. Όλα καλά, δεν μας έβγαλαν φωτογραφίες. Συναντηθήκαμε αλλά ούτε στην Ακρόπολη, ούτε στην θάλασσα...

Χαίρομαι για εκείνον πάρα πολύ που είναι ενθουσιασμένος με αυτό που ξεκινάει.."

«Έχω διαγνωσθεί με κατάθλιψη»

«Έχω διαγνωστεί με κατάθλιψη, ναι! Δε μιλούσα για το τι πραγματικά πήγαινα μέσα μου, διότι όπου κι αν μιλούσα άκουγα “εσύ η χαρά της ζωής, ο πιο θετικός άνθρωπος” (Εικόνα ενός ανθρώπου που πάσχει από κατάθλιψη είναι, λανθασμένα, ένας άνθρωπος που όλη μέρα είναι κλεισμένο σπίτι του και δεν κάνει τίποτα, αφήνει τον εαυτό του).

Έτσι και εγώ το κατά πίεσα μέχρι που έφτασε σε ένα πολύ κακό σημείο για εμένα και αποφάσισα να απευθυνθώ σε ειδικό, τον ψυχοθεραπευτή μου!

Πλέον είμαι πολύ καλά, νιώθω την κατάθλιψη δεν είναι κάτι που με ταλαιπωρεί! Είναι ότι καλύτερο έχω κάνει για εμένα η ψυχοθεραπεία και το Και το προτείνω σε οποιονδήποτε νιώθω ότι κάτι δεν πάει καλά μέσα του, κάτι τον ταλαιπωρεί! Μην το αγνοείτε!».