Μπουράκ Χακί: Η νέα αποκάλυψη για το χωρισμό του από την Χαρά Παππά

Σχεδόν ένα χρόνο μετά το οριστικό τέλος έκανε νέες δηλώσεις

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μπουράκ Χακί: Η νέα αποκάλυψη για το χωρισμό του από την Χαρά Παππά

Ο Μπουράκ Χακί βρίσκεται στην Ελλάδα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και οι δημοσιογράφοι τον "τσάκωσαν" στο αεροδρόμιο. Ο Τούρκος ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή Φωλιά των Κου Κου και τον Ισίδωρο Φίκαρη μεταξύ άλλων και για την πρώην σύντροφό του, τη Χαρά Παππά.

«Η Χαρά είναι ένα ιδιαίτερο πρόσωπο, είναι πολύ καλό παιδί και ένα τέλειο μοντέλο για μένα. Από την πρώτη μέρα που τη γνώρισα πάντα το έλεγα. Είχαμε μοναδικές στιγμές μαζί, πάντα την ευχαριστώ για όλες τις στιγμές που ζήσαμε μαζί», είπε αρχικά.

Η αποκάλυψη του Μπουράκ Χακί για το χωρισμό του από την Χαρά Παππά

Ο Μπουράκ Χακί πρόσθεσε επίσης για τη Χαρά Παππά και τον χωρισμό τους: «Έπρεπε να χωρίσουμε, αλλά είναι ακόμα μέσα στην καρδιά μου. Είναι ένα ξεχωριστό άτομο για μένα και όποτε με χρειαστεί, μου τηλεφωνεί και είμαι πάντα εκεί. Είναι πολύ ξεχωριστή για μένα».

«Eίναι μια απόφαση που φοβόμουν να πάρω αλλά ήρθε η ώρα για αλλαγές στη ζωή μου»

Η Χαρά Παππά πήρε μια μεγάλη απόφαση για την ζωή της και η ίδια αποφάσισε να την μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η πρώην και πολυσυζητημένη παίκτρια του GNTM απασχόλησε αρκετά τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τόσο για τον χαμό που προκάλεσε με την ομορφιά της στο ριάλιτι όσο και για τον χωρισμό της με τον Τούρκο ηθοποιό Μπουράκ Χακί.

Η Χαρά είναι πολύ ενεργή στο instagram και πολύ συχνά μοιράζεται στιγμές και φωτογραφίες από την καθημερινότητα της ενώ πολλές είναι και οι φορές που θα αποκαλύψει τις σκέψεις και τους προβληματισμούς της.

Η ίδια σε ένα Q&A που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό, απάντησε στο αν αποφάσισε να αφήσει τη Θεσσαλονίκη και να μετακομίσει στην πρωτεύουσα.

Η Χαρά είπε χαρακτηριστικά: “Eίναι μια απόφαση που φοβόμουν να πάρω αλλά νομίζω ήρθε η ώρα για αλλαγές στη ζωή μου”.

Χαρά Παππά ανακοίνωσε την σημαντική αλλαγή που πήρε