Χώρισαν Χαρά Παππά και Μπουράκ Χακί - Αυτός είναι ο λόγος

Τα διέλυσαν όλα μετά από 3,5 χρόνια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χώρισαν Χαρά Παππά και Μπουράκ Χακί - Αυτός είναι ο λόγος

Ο χωρισμός φαίνεται πως ήρθε για ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια της showbiz, τον Μπουράκ Χακί και την Χαρά Παππά και μάλιστα έγινε γνωστός και ο λόγος.

Το ζευγάρι μετά από 3,5 χρόνια σχέσεις αποφάσισε να τραβήξει ξεχωριστούς δρόμους. Παράλληλα ο Μπουράκ Χακί διέγραψε από το Instagram όλες τις κοινές φωτογραφίες που είχε με τη Χαρά Παππά και κράτησε μόνο μία, ενώ η είδηση του χωρισμού κάνει τον γύρο του διαδικτύου και στην Τουρκία.

Ποιος ο λόγος που χώρισε η Χαρά Παππά με τον Μπουράκ Χακί

Αφορμή φαίνεται πως ήταν η.. καραντίνα και όχι κάποιο τρίτο πρόσωπο.

«Είναι αλήθεια. Χωρίσαμε με τη Χαρά. Όμως οι φήμες πως με απάτησε με άλλον στην Ελλάδα είναι μόνο φήμες. Η Χαρά είναι υπέροχος άνθρωπος και δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο. Περάσαμε μαζί τριάμισι όμορφα χρόνια. Σκοπός μας ήταν να παντρευτούμε, αλλά δεν έγινε. Έπρεπε να πάω στην Ελλάδα, αλλά δεν γινόταν και με την απόσταση -λόγω της καραντίνας- η σχέση μας “πάγωσε” και μου ζήτησε να χωρίσουμε. Ήταν δύσκολο για τη Χαρά που έζησε 2 χρόνια στην Τουρκία να τελειοποιήσει τα αγγλικά της και να υπάρχουν ευκαιρίες για τη δουλειά της. Φυσικά και στεναχωρήθηκα από το χωρισμό μας, αλλά πιστεύω ότι είναι η πιο σωστή απόφαση και για τους δυο μας» είπε ο Μπουράκ Χακί μιλώντας στο τουρκικό TV100. Η συγκινητική κίνηση του Μπουράκ Χακί για τα μάτια της Χαράς Παππά

Ο Μπουράκ Χακί έχει πρόβλημα υγείας - Το αποκάλυψε δημόσια η Χαρά Παππά

Μπουράκ Χακί γιατί χώρισε με την Χαρά Παππά

Ένα πρόβλημα υγείας του αγαπημένου της Μπουράκ Χακί αποκάλυψε η Χαρά Παππά με το νεαρό μοντέλο να λέει μεταξύ άλλων ότι ο καλός της ανήκει στις ευπαθείς ομάδες. Τι του συμβαίνει;

Ειδικότερα το νεαρό μοντέλο μίλησε μέσω skype στην εκπομπή Φωλιά των Κου Κου με την ίδια να λέει ότι ο γνωστός Τούρκος ηθοποιός έχει συνέχεια μια ανησυχία στο πίσω μέρος του μυαλού του.

Η Χαρά Παππά, που βρίσκεται αυτές τις ημέρες χωριστά από τον καλό της, αφού αυτούς είναι στην Τουρκία και εκείνη εδώ στην Ελλάδα, μίλησε στη εκπομπή του Star για τον ιό και το πως αντιμετωπίζει όλα αυτά που συμβαίνουν.

Εκεί λοιπόν έκανε και την αποκάλυψη για τον Μπουράκ Χακί με την ίδια να λέει χαρακτηριστικά:

"Καθημερινά που μιλάμε υπάρχει μια ανησυχία στο πίσω μέρος του μυαλού του. Απλά εγώ προσπαθώ να τα ισορροπήσω και να είμαι λίγο πιο θετική και πιο αισιόδοξη. Κι αλήθεια είναι ότι επειδή έχει και πρόβλημα με την υγεία του, το βιώνει λίγο πιο έντονα γιατί ανησυχεί λίγο παραπάνω.. Έχει ένα πρόβλημα με τους πνεύμονες, οπότε ανήκει στις ευπαθείς ομάδες".