Η συγκινητική κίνηση του Μπουράκ Χακί για τα μάτια της Χαράς Παππά

Είναι πραγματικός κύριος

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η συγκινητική κίνηση του Μπουράκ Χακί για τα μάτια της Χαράς Παππά

Ο Μπουράκ Χακί θα έκανε τα πάντα για την αγαπημένη του σύντροφο, Χαρά Παππά και έτσι σήμερα είδαμε στον λογαριασμό του στο Instagram, ακόμα μία συγκινητική κίνηση για τα μάτια του πανέμορφου μοντέλου που του έχει κλέψει την καρδιά.

Το αγαπημένο ζευγάρι είναι μαζί εδώ και χρόνια και σε λίγο καιρό ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας και να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου, κάτι που είχε κάνει γνωστό το μοντέλο από την οντισιόν της στο GNTM, λέγοντας μάλιστα πως γι΄αυτό το λόγο έχει μετακομίσει στην Κωνσταντινούπολη.

Μπουράκ Χακί και Χαρά Παππά, περνούν μαζί τις μέρες της καραντίνας στο σπίτι τους και προσπαθούν καθημερινά να βρουν νέους τρόπους για να αξιοποιήσουν όσο πιο δημιουργικά γίνεται το χρόνο τους, τώρα που οι επαγγλματικές τους υποχρεώσεις έχουν προς το παρόν «παγώσει» λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Η κίνηση του Μπουράκ Χακί για τη Χαρά Παππά

Ενώ λοιπόν χθες η Χαρά Παππά δοκίμασε τις ικανότητές της στη φωτογραφία πάνω στον σύντροφό της, σήμερα, ο Μπουράκ Χακί θέλησε να της ανταποδώσει τη χάρη και να κάνει κάτι πολύ ξεχωριστό για την αγαπημένη του.

Όπως μας ενημέρωσε λοιπόν μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Μπουράκ Χακί έχει ξεκινήσει μαθήματα ελληνικών και σιγά σιγά μαθαίνει τις πρώτες του εκφράσεις για να μπορεί να συνεννοείται με άνεση κάθε φορά που βρίσκεται στη χώρα μας.

Η συγκεκριμένη κίνηση επιπλέον θα τον βοηθήσει να μιλάει με την οικογένεια της συντρόφου του αλλά και με τις φίλες της, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που ο ηθοποιός ταξιδεύει στην Ελλάδα για επαγγελματκούς σκοπούς.

Όπως θα δείτε από τη φωτογραφία που ανέβασε, ο Μπουράκ Χακί έχει ξεκινήσει από τα πολύ βασικά και σιγά σιγά μαθαίνει όλο και περισσότερα.

Μπουράκ Χακί Χαρά Παππά