Η συγκλονιστική φωτογραφία που τράβηξε η Χαρά Παππά τον Μπουράκ Χακί

Άλλος άνθρωπος ο ηθοποιός

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η συγκλονιστική φωτογραφία που τράβηξε η Χαρά Παππά τον Μπουράκ Χακί

Η Χαρά Παππά με τον Μπουράκ Χακί, περνούν μαζί την καραντίνα και το μοντέλο αποφάσισε να πειραματιστεί στη φωτογραφία και να τραβήξει τον αγαπημένο της σύντροφο, μια συγκλονιστική εικόνα, καλλιτεχνική, στην οποία ωστόσο μπορεί να φανεί η αλλαγή στην εμφάνιση του ηθοποιού.

Το αγαπημένο ζευγάρι δείχνει να είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ και έτσι προσπαθεί καθημερινά να αξιοποιήσει το χρόνο του που περνάει στην καραντίνα όσο πιο δημιουργικά γίνεται και έτσι αποφασίζουν να καταπιαστούν με ένα σωρό δραστηριότητες.

Μία από αυτές, είναι και η φωτογραφία, στην οποία όπως φαίνεται, η Χαρά Παππά έχει μεγάλο ταλέντο και δε δυσκολεύεται να το κρύψει μιας και αποφάσισε να φωτογραφίσει τον σύντροφό της και να απαθανατίσει μία τρομερή φωτογραφία.

Στη συγκεκριμένη εικόνα, την οποία ανέβασε ο Μπουράκ Χακί στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μέσω insta story, φαίνεται η μεγάλη αλλαγή που έχει κάνει ο ηθοποιός στην εμφάνισή του και αυτή δεν είναι άλλη από τα μαλλιά του τα οποία έχουν μακρύνει πολύ, ενώ και ο Μπουράκ Χακί είχε κάνει μία τρυφερή ανάρτηση για την αγαπημένη του.

Μπουράκ Χακί - Χαρά Παππά

Τι πρόβλημα υγείας έχει ο Μπουράκ Χακί;

Η Χαρά Παππά, που βρίσκεται αυτές τις ημέρες χωριστά από τον καλό της, αφού αυτούς είναι στην Τουρκία και εκείνη εδώ στην Ελλάδα, μίλησε στη εκπομπή του Star για τον ιό και το πως αντιμετωπίζει όλα αυτά που συμβαίνουν.

Εκεί λοιπόν έκανε και την αποκάλυψη για τον Μπουράκ Χακί με την ίδια να λέει χαρακτηριστικά:

"Καθημερινά που μιλάμε υπάρχει μια ανησυχία στο πίσω μέρος του μυαλού του. Απλά εγώ προσπαθώ να τα ισορροπήσω και να είμαι λίγο πιο θετική και πιο αισιόδοξη. Κι αλήθεια είναι ότι επειδή έχει και πρόβλημα με την υγεία του, το βιώνει λίγο πιο έντονα γιατί ανησυχεί λίγο παραπάνω.. Έχει ένα πρόβλημα με τους πνεύμονες, οπότε ανήκει στις ευπαθείς ομάδες".