Η αποκάλυψη του Μπουράκ Χακί για την συνάντηση του με την Χαρά Παππά

«Δεν ήταν καλό που δεν είχε δει ο ένας τον άλλο τόσο καιρό και...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η αποκάλυψη του Μπουράκ Χακί για την συνάντηση του με την Χαρά Παππά

Ο Μπουράκ Χακί παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Love It, όπου μίλησε για τα νέα του επαγγελματικά βήματα, αλλά και για την προσωπική του ζωή, κάνοντας αναφορά στο χωρισμό του από την Χαρά Παππά.

Ο Τούρκος ηθοποιός, αποκάλυψε πως συναντήθηκε με το μοντέλο μετά την πανδημία, γιατί δεν ήταν καλό που δεν είχαν βρεθεί τόσο καιρό.

Η αποκάλυψη του Μπουράκ Χακί με την Χαρά Παππά

«Συναντηθήκαμε στην Αθήνα και ήταν πολύ ωραία. Είχαμε χωρίσει πριν την πανδημία και δεν ήταν καλό που δεν είχε δει ο ένας τον άλλο τόσο καιρό και το κανονίσαμε αμέσως», είπε. Τι αποκάλυψε όμως από την άλλη η Χαρά για τη συνάντηση τους;

Όσο για το πώς ένιωσε που την είδε μετά το χωρισμό «Ένιωσα πολύ καλά. Είναι ένα υπέροχο πλάσμα, την αγαπώ πολύ ακόμη και θέλω να είναι ευτυχισμένη στη ζωή της. Το θέλω αλήθεια. Περάσαμε πολύ καλά μαζί, έπρεπε να χωρίσουμε και χωρίσαμε. Ξέρω ότι πονάει αλλά εύχομαι το καλύτερο για αυτήν».

Η νέα αποκάλυψη για το χωρισμό του Μπουράκ Χακί

Ο Μπουράκ Χακί βρίσκεται στην Ελλάδα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και οι δημοσιογράφοι τον "τσάκωσαν" στο αεροδρόμιο. Ο Τούρκος ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή Φωλιά των Κου Κου και τον Ισίδωρο Φίκαρη μεταξύ άλλων και για την πρώην σύντροφό του, τη Χαρά Παππά.

«Η Χαρά είναι ένα ιδιαίτερο πρόσωπο, είναι πολύ καλό παιδί και ένα τέλειο μοντέλο για μένα. Από την πρώτη μέρα που τη γνώρισα πάντα το έλεγα. Είχαμε μοναδικές στιγμές μαζί, πάντα την ευχαριστώ για όλες τις στιγμές που ζήσαμε μαζί», είπε αρχικά.

Ο Μπουράκ Χακί πρόσθεσε επίσης για τη Χαρά Παππά και τον χωρισμό τους: «Έπρεπε να χωρίσουμε, αλλά είναι ακόμα μέσα στην καρδιά μου. Είναι ένα ξεχωριστό άτομο για μένα και όποτε με χρειαστεί, μου τηλεφωνεί και είμαι πάντα εκεί. Είναι πολύ ξεχωριστή για μένα».