Με μία φωτογραφία της φάτσα φόρα στο σαλόνι και γεμάτο κέρατα - Αυτό είναι το σπίτι της Μάρας Μεϊμαρίδη στο Ψυχικό

Δείτε το βίντεο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Με μία φωτογραφία της φάτσα φόρα στο σαλόνι και γεμάτο κέρατα - Αυτό είναι το σπίτι της Μάρας Μεϊμαρίδη στο Ψυχικό

Η Μάρα Μεϊμαρίδη έγινε ευρέως γνωστή μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Ευτυχείτε, κατά την οποία η ίδια σχολίαζε και συμβούλευε τους τηλεθεατές σχετικά με τα δράματα που αντιμετώπιζαν κάθε φορά, χωρίς να "μασάει" τα λόγια της.

Παρόλο που πια δεν την βλέπουμε συχνά στην τηλεόραση (δείτε εδώ γιατί), η κάμερα του Happy Day του ALPHA, βρέθηκε στο σπίτι της και με χαμόγελο στα χείλη, θέλησε να δείξει σε όλους πως είναι διακοσμημένη η κατοικία της στο νέο Ψυχικό.

Αυτό είναι το σπίτι της Μάρας Μεϊμαρίδη στο Ψυχικό

«Χρησιμοποιώ πολύ african, θα δεις ζέμπρες, αφρικανικά κέρατα», είπε αρχικά, τονίζοντας πως χρησιμοποιεί αντικείμενα που φτιάχνουν οι φίλες της, ενώ ένα χαρακτηριστικό αντικείμενο που φαίνεται σχεδόν σε όλους τους χώρους είναι το κέρατο που έχει και μάλιστα σε διάφορες μορφές.

«Τα χαλιά είναι από τις πεθερές μου, έχω κληρονομήσει διάφορα, είναι παμπάλαια, μπορεί να είναι και του 1900», ανέφερε έπειτα και έδειξε ένα καρεκλάκι από κουκλόσπιτο ενός πλούσιου κοριτσιού, αλλά και το πορτραίτο της όταν ήταν 29 ετών που δεσπόζει στο σαλόνι της.

Φωτογραφίες από το εξοχικό της

Μπορεί η Μάρα Μεϊμαρίδη (που είχε γίνει trend στο twitter) να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο, μέσα από το προφίλ που διατηρεί στο Instagram έχουμε δει να κάνει διάφορες αναρτήσεις από την καθημερινότητα της. Σε πολλές από αυτές μάλιστα, μας έχει δείξει το εντυπωσιακό εξοχικό που έχει στο Κορωπί.

Πρόκειται για μια εξαίσια μονοκατοικία με τεράστιο καταπράσινο κήπο που έχει πολλά λουλούδια και δέντρα. Μάλιστα, με το που βγαίνεις στον κήπο έχεις τα πόδια σου την παραλία.

Όπως έχουμε δει μέσα από αναρτήσεις της, το σπίτι είναι διώροφο κι ευρύχωρο με τεράστιες μπαλκονόπορτες που κάνουν το σπίτι πολύ φωτεινό. Το πράσινο μάλιστα, βρίσκεται παντού...