Βγαλμένο από παραμύθι - Με ταπετσαρία, φωτάκια και μεγάλο χαλί το παιδικό δωμάτιο της κόρης της Γαστεράτου

Φωτογραφίες από το εσωτερικό του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
madogasteratou - instagram
madogasteratou - instagram

Η Μαντώ Γαστεράτου είναι μια νεαρή μανούλα, καθώς πρώτα απέκτησε το γιο της και πριν από λίγους μήνες ήρθε στη ζωή και η κορούλα της, την οποία και περίμενε με μεγάλη αγωνία, εκείνη, ο σύζυγός της αλλά και ο μεγάλος της αδερφός.

Η Μαντώ γενικότερα εκφράζεται συχνά και με μεγάλη ειλικρίνεια μέσα από τους λογαριασμούς, που διατηρεί στα social media θέλοντας να αποτυπώνει τόσο τα θετικά, αλλά και τα πιο δύσκολα κομμάτια (δείτε εδώ την συγκινητική της αποκάλυψη για τα κιλά που είχε πάρει), που κρύβει η μητρότητα.

Έτσι λοιπόν αυτή τη φορά, η Μαντώ φωτογραφίζοντας το παραμυθένιο δωμάτιο, που έφτιαξε στη μικρή της θέλησε να περιγράψει τα συναισθήματά της τόσο για το πως ένιωθε εκείνη στην ηλικία της, αλλά και για το πως θα σταθεί σε εκείνη μεγαλώνοντας.

Η εξομολόγηση της Μαντούς Γαστεράτου για το παιδικό δωμάτιο της κόρης της

«INSTAGRAM VS REALITY
INSTAGRAM
Αυτό είναι το δωμάτιο της μικρής μου πριγκιπισσουλας! Η φίλη μου @olga_dimotheodorou εκανε τα θαύματα της παλι! Στο οn line store @_hippopo_ που διαθέτει, θα βρείτε χιλια-δυο πράγματα για να φτιάξετε ό,τι έχετε φανταστεί για τα μικρακια σας! Αυτό το μοντεσοριανο κρεβάτι της μικρής με την custom made κουρτίνα που μου πρότεινε να φτιάξουμε, μεταμόρφωσε όλο το δωμάτιο σε όνειρο!

REALITY
... ονειρευόμουν αυτό το κοριτσιστικο δωμάτιο 30 χρόνια! Σκέφτομαι, πως η ψυχή μου λαχταρουσε τόσο πολύ ένα φωτεινό, ροζ, κοριτσιστικο δωμάτιο που να χωραει όλα τα παιδικά μου όνειρα! Μεγάλωσα με την οικογένειά μου σε ένα σπίτι που δεν είχα την δυνατότητα να έχω τον δικό μου προσωπικό χώρο σαν παιδί, έφηβη κι αργότερα νεαρή κοπέλα. Κοιμόμουν σε ένα μπαουλοντιβανο κρεβατι στο σαλόνι και μοιραζομουν αυτα τα λιγα τετραγωνικά μέχρι τα πρώτα χρόνια της εφηβείας με τον αδερφό μου. Αργότερα εκείνος έφυγε για να σπουδάσει κι έτσι απέκτησα κατά κάποιο τρόπο την δική μου γωνιά στο πατρικό μου σπίτι στο σαλόνι.

Θυμάμαι ακόμα την μάνα μου να λέει: " Πάλι κόλλησες αυτές τις μουτσούνες στον τοίχο! Θα έρθει ο κόσμος για να κάτσουμε να πιούμε έναν καφέ και θα γινουμε ρεζιλι!" Οι μουτσουνες που ελεγε η μητέρα μου ήταν συγκροτήματα που αγαπούσα τότε. Ό,τι αποκόμματα και άφησες έβρισκα στα περιοδικά από Guns n Roses και Metallica δεσποζαν στο τοίχο δίπλα στα σεμεδακια και την φοντανιερα της μάνας μου με τα σοκολατακια noisetta. Φαντάζομαι πως ο Σπύρος Σουλης θα έσκιζε τα διπλώματα με τέτοιο decor!

Όταν είχα την Κυβέλη στην κοιλιά μου, σκεφτόμουν πως μερικα βράδια το μικρό εσωτερικό μου παιδί θα μπορεί για λίγο να ξαπλώνει κι να παίζει παρέα με το Κυβελακι σε ένα όμορφο, φωτεινό,ροζ, κοριτσιστικο δωμάτιο!
Σήμερα το όνειρο μου παίρνει σάρκα και οστά κάθε μέρα και αυτο είναι υπέροχο!

Το μόνο που ξερω σίγουρα, είναι πως όταν θα μπορεί να μιλήσει και να εκφράσει τις επιθυμίες και τα όνειρα της, θα της επιτρεπω να γεμίζει τους τοίχους με ο,τι άφησες, αυτοκόλλητα και ζωγραφιές θελει! Θα σέβομαι τον προσωπικό της χώρο! Ας φτιάξει τον δικό της όμορφο κόσμο κι εγώ θα είμαι εκεί για να την καμαρώνω!
Καληνύχτα», έγραψε η Μαντώ Γαστεράτου.

«Στο δεύτερο παιδί τρελάθηκα, έβλεπα...»

Στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα στο Open βρέθηκε καλεσμένη το πρωί της Δευτέρας 5/12 η Μαντώ Γαστεράτου. Η γνωστή παρουσιάστρια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην μητρότητα και τον ερχομό του δεύτερου παιδιού της (δείτε πως είναι το σώμα της μετά τον τοκετό).

«Στο δεύτερο παιδί τα είδα όλα, εκεί, ότι δεν είχε βγει από κάτω μου και… έβραζε βρήκε ευκαιρία και ήρθε στην επιφάνεια και βγήκε το άγχος μου και οι φοβίες για τα παιδιά.

Στην δική μου περίπτωση συνέβη αυτό το… “τι κάνω τώρα” και “τώρα που έχω το μωρό και όλη μέρα το μωρό στην αγκαλιά μου ο γιος μου πώς θα αισθάνεται;” Να αφήνω κάτω το μωρό και να παίρνω τον Γιώργο στα χέρια μου και να ακούω μετά το μωρό να κλαίει το οποίο είναι τεσσάρων μηνών, βέβαια σου τα σκάει υποσυνείδητα μέχρι να βρεις την ισορροπία σου περνάς αυτή την τρέλα.

Έβλεπα τον εαυτό μου εκτός ορίων κάθε μέρα», κατέληξε για τις πρώτες μέρες στο σπίτι με δύο παιδιά», είχε πει χαρακτηριστικά η Μαντώ Γαστεράτου.