Μοντέρνο με τεράστιο κήπο και πέτρινο τοίχο - Φωτογραφίες από το εντυπωσιακό εξοχικό του Σουλάτου & της Λασκαράκη στην Κρήτη

Εκεί πηγαίνουν τις γιορτές και το καλοκαιίρι

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Βάσω Λασκαράκη αυτές τις ημέρες βρίσκεται στην Κρήτη μαζί με τον σύζυγό της, Λευτέρη Σουλτάτο, και την κόρη της, Εύα, και όπως φαίνεται έχουν πάρει πολύ σοβαρά το έθιμο του Πάσχα, αφού έβαψαν και τα αυγά τους και στόχος τους είναι να περάσουν λίγο χρόνο με την οικογένειά τους.

Η ηθοποιός, αν και το επώνυμό της φαίνεται να είναι κρητικό, δεν έχει καμία σχέση με το νησί, πέρα από το γεγονός πως έχει παντρευτεί έναν Κρητικό, καθώς πρόκειται για τον τόπο καταγωγής του διάσημου σεφ. Ο ίδιος, λοιπόν, αν και μένει στην Αθήνα όπου περνά και το περισσότερο χρόνο του, συχνά πυκνά επισκέπτεται τον τόπο του για να χαλαρώσει, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως έχει δικό του σπίτι εκεί, παρόλο που υπάρχει και το πατρικό του στο οποίο μένουν οι γονείς του (δείτε εδώ την σχέση που έχει με την πεθερά της). Έτσι το ζευγάρι μοιράζεται πολλά στιγμιότυπα από την μονοκατοικία αυτή, η οποία είναι ονειρεμένη!

Φωτογραφίες από το εξοχικό του Λευτέρη Σουλτάτου και της Βάσως Λασκαράκη στην Κρήτη

Διαθέτει έναν τεράστιο κήπο με πέτρινα τοιχώματα, με δέντρα και φυτά σε όλο το μήκος του, ενώ έχουν βάλει και μία μεγάλη κουνιστή καρέκλα για να αράζουν εκεί με τις ώρες όλοι μαζί, με την κόρη της Λασκαράκη να το ευχαριστιέται πιο πολύ από όλους.

Το εσωτερικό είναι αρκετά μοντέρνο και παρόλο που δεν φαίνεται να έχει θέα την θάλασσα, τα δωμάτια "βλέπουν" στον κήπο, ο οποίος δημιουργεί μία ηρεμία.

Λασκαράκη Σουλτάρος σπίτι στην Κρήτη

Βάσω Λασκαράκη Λευτέρης Σουλτάτος σπίτι Κρήτη

Λευτέρης Σουλτάτος σπίτι Κρήτη αυλή

Βάσω Λασκαράκη Λευτέρης Σουλτάτος Κρήτη σπίτι

Βάσω Λασκαράκη διακοπές με τον λευτέρη Σουλτάτο

Το σπίτι τους με το θηριώδες τζάκι στην Αθήνα

Μπορεί η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος να λατρεύουν τα ταξίδια, με την Κρήτη να είναι ο κύριος προορισμός τους όταν ο καιρός ζεσταίνει, ωστόσο καταφύγιο τους παραμένει το σπίτι τους στην Αθήνα. Το ζευγάρι το έχει διακοσμήσει έτσι, ώστε να χαλαρώνει μακριά από όλους και από όλα και να περνάει όμορφο ποιοτικό οικογενειακό χρόνο.

Μένουν σε ένα όμορφο σπίτι στην Κηφισιά, μαζί με την κόρη της ηθοποιού από τον γάμο της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, Εύα. Το προσωπικό τους καταφύγιο έχει μεγάλο κήπο, τεράστια κουζίνα στην οποία ο σεφ φτιάχνει τις συνταγές του, αλλά και ένα πολυτελές σαλόνι με ξύλινα πατώματα και τζάκι.

Το πιο όμορφο σημείο του σπιτιού τους είναι το σαλόνι με το τζάκι να τραβάει όλα τα βλέμματα. Είναι μεγάλο και πολύ εντυπωσιακό, μοιάζοντας αρκετά σε αυτά που έχουν τα παλάτια.

Επίσης, πολύ όμορφο είναι το δωμάτιο της μικρής Εύας το οποίο είναι όλο ροζ!

Φωτογραφίες από το σπίτι Λασκαράκη - Σουλτάτου

Φωτογραφίες από το σπίτι Λασκαράκη

Φωτογραφίες από την μονοκατοικία Λασκαράκη - Σουλτάτου

Κουζίνα Βάσως Λασκαράκη

Σπίτι Λασκαράκη και Σουλτάτου

Λασκαράκη δωμάτιο κόρης