Λευτέρης Σουλτάτος: Το βίντεο που μαρτυρά τη σχέση της Βάσως Λασκαράκη με την πεθερά της

Όλη η αλήθεια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Βάσω Λασκαράκη πριν από λίγες ημέρες είχε ένα ατύχημα μέσα στο ίδιο της το σπίτι (δείτε εδώ αναλυτικά τι συνέβη) και έτσι πλέον περνάει τις μέρες της κλεισμένη μέσα σε πλήρη ακινησία. Αυτό, φυσικά, δεν είναι καθόλου εύκολο, καθώς οι υποχρεώσεις τρέχουν και ιδιαίτερα όταν υπάρχει ένα παιδί στη μέση είναι ακόμη πιο δύσκολο.

Η ίδια, βέβαια, έχει στο πλευρό της τον αγαπημένο της σεφ, Λευτέρη Σουλτάτο, ο οποίος την στηρίζει σε οποιαδήποτε φάση της ζωής της, όμως αυτή τη φορά, η κίνησή του ήταν "προσβλητική" για την ηθοποιό. Πιο συγκεκριμένα, εκείνος ανέβηκε στον διάδρομο του σπιτιού τους και άρχισε να γυμνάζεται γελώντας, ενώ εκείνη δεν μπορεί ούτε να κουνηθεί.

Το βίντεο που μαρτυρά της σχέση της Βάσως Λασκαράκη με την μητέρα του Λευτέρη Σουλτάτου

Και σαν να μην έφτανε αυτό, δίπλα τους βρισκόταν και η πεθερά της Λασκαράκη, η οποία γελούσε με την όλη κατάσταση. Πρόκειται, όμως, για ένα ξεκάθαρα χιουμοριστικό βίντεο, το οποίο φανερώνει πως και οι σχέσεις της με την μητέρα του συζύγου της είναι οι καλύτερες και μεταξύ τους κάνουν πλάκα, χωρίς να υπάρχουν παρεξηγήσεις.

«Υπάρχει κάποια κοροϊδία εδώ», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της με τους ακόλουθούς της να ξεσπούν σε γέλια.

Όλη η αλήθεια για τον γάμο τους

Την Τρίτη 21/2 η Βάσω Λασκαράκη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Στούντιο 4 με την ηθοποιό να μιλάει πολύ εξομολογητικά για τη ζωή της και για τη σχέση με το σύζυγό της, Λευτέρη Σουλτάτο.

Η ίδια, όπως αποκάλυψε είναι σε μία πολύ καλή περίοδο εσωτερικά, αφού η οικογένεια της έχει έρθει σε απόλυτη ισορροπία, ενώ παράλληλα και τα επαγγελματικά της πάνε πολύ καλά (δείτε εδώ το εντυπωσιακό πάρτι γενεθλίων του Σουλτάτου).

«Επειδή είμαι ένας άνθρωπος πολύ αγχώδης και αυτό περνάει και από τους ανθρώπους που είναι δίπλα μου. Υπάρχουν φορές που μπορεί να τρελαθώ. Φυσικά και μου το είχαν επισημάνει. Βλέπεις πώς έχεις μεγαλώσει και θα κάνεις και μια δουλειά και λες πως κάπως τα πράγματα δεν είναι πολύ καλά. Αποφάσισα να μην τα παίρνω τόσο σοβαρά. Το άγχος δεν είναι κάτι που μπορείς εύκολα να διαχειριστείς. Αποφάσισα να μη τρελαίνομαι με κάτι που πηγαίνει στραβά.

Μέσα από αναρτήσεις της Λασκαράκη στο instagram αλλά και συνεντεύξεις, που έχει παραχωρήσει στο παρελθόν έχει αφήσει να εννοηθεί, πως μπορεί να ζει τον έρωτα μαζί με τον Σουλτάτο, σε κάθε περίπτωση όμως έχουν περάσει και δύσκολες στιγμές, σε ό,τι αφορά τη σχέση τους.

«Επειδή είμαστε και οι δύο πολύ διαφορετικοί, βοηθάμε ο ένας τον άλλο. Ο Λευτέρης τα βλέπει όλα σε κουτάκια και μερικές φορές κάθομαι και κάνω εγώ τον δικηγόρο του διαβόλου. Είμαι πιο κατασταλαγμένη, πιο καλά. Δηλαδή τα συναισθήματα γίνονται πιο έντονα γιατί δένεσαι με τον άλλον και με άλλες καταστάσεις, με πολλές κουβέντες, με συζητήσεις για τα λάθη του παρελθόντος και τα δικά του και τα δικά μου και τα παιδιά μας. Οπότε υπάρχει πολύ συζήτηση και εξέλιξη.

Με τον άλλον άνθρωπο έχεις μπει στη διαδικασία για να χτίσεις κάτι από την αρχή, ξέροντας ότι έχεις κάνει λάθη. Δεν είναι μυστικό ότι έχουμε κάνει κάποια λάθη. Είναι πια γνωστό. Λέμε ότι τα κάναμε όπως τα κάναμε, αλλά θα τα βάλουμε κάτω και θα πούμε εγώ έχω αυτό και αυτό. Έχουμε πίσω μας παιδιά, οικογένειες, δεν είναι κάτι κρυφό», είπε η Βάσω Λασκαράκη