Λευτέρης Σουλτάτος - Βάσω Λασκαράκη: Τα φαντασμαγoρικά γενέθλια του chef και οι καλεσμένοι

Οι φωτογραφίες τους και η αφιέρωση του Χρήστου Μάστορα!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(instagram / @vasolaskaraki)
(instagram / @vasolaskaraki)

Το πρωί της Παρασκευής (13/1) ο Λευτέρης Σουλτάτος είχε τα γενέθλια του και η πολυαγαπημένη του σύζυγος και μητέρα του παιδιού τους, έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, θέλοντας έτσι να του ευχηθεί (δείτε εδώ την ανάρτηση της).

Το βράδυ, της ίδιας μέρας, ο chef θέλησε να διασκεδάσει μαζί με τους δικούς του ανθρώπους, για τα γενέθλια του και επέλεξαν την βραδινή έξοδο σε μπουζούκια, φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει από μια τόσο σημαντική μέρα η Βάσω Λασκαράκη.

Είναι γνωστό πως οι δυό τους, όσα χρόνια και να περάσουν θα είναι για πάντα ερωτευμένοι και δεν διστάζουν ποτέ να το δείξουν είτε στους οικείους τους, είτε στους ινσταγκραμικούς τους φίλους, όπως η ερωτική εξομολόγηση που έκανε στην ηθοποιό, ο chef το καλοκαίρι (δείτε εδώ όλα όσα της είπε).

Τα γενέθλια του Λευτέρη Σουλτάτου και οι βραδινή τυος έξοδο με την Βάσω Λασκαράκη

Το ραντεβού για την βραδινή τους έξοδο, δόθηκε αργά το βράδυ στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδούν οι Μέλισσες και η Δέσποινα Βανδή με τον γνωστό chef να υποδέχεται τους φίλους του – celebrities και μη.

Οι Μέλισσες, μάλιστα, έκαναν και ειδική αφιέρωση στον Λευτέρη Σουλτάτο, ενώ το ίδιο βράδυ γιόρτασε και ένας καλός φίλος και συνεργάτης της Βάσως Λασκαράκη τα γενέθλιά του μαζί με τον chef.

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν η Αθηνά Οικονομάκου (η οποία είναι κουμπάρα με τη Βάσω), η Χριστίνα Κοντοβά και ο Μελέτης Ηλίας. Ήταν, όμως, και ο γνωστός makeup artist και συνεργάτης της Βάσως Λασκαράκη, Θάνος Βογιατζής, ο οποίος επίσης είχε τα γενέθλιά του.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, μάλιστα, και βλέποντας το κέφι της παρέας στα πρώτα τραπέζια του μαγαζιού, οι Μέλισσες θέλησαν να κάνουν τη δική τους αφιέρωση στον Λευτέρη Σουλτάτο. Έτσι, όταν κατέφθασε η τούρτα στο τραπέζι, ο Χρήστος Μάστορας ξεκίνησε να τραγουδά το τραγούδι γενεθλίων που όλοι λέμε στα parties. «Να ζήσεις Λευτέρη και χρόνια πολλά…» ξεκίνησε όλο το μαγαζί να λέει- με παρότρυνση του Μάστορα- στον γνωστό σεφ, λίγο πριν εκείνος σβήσει τα κεράκια στην τούρτα του.