Της αφιέρωσε μέχρι και μαντινάδα - Οι δημόσιες ευχές του Λευτέρη Σουλτάτου στην Βάσω Λασκαράκη

Για τη ονομαστική της εορτή

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Πολύ ξεχωριστή και ιδιαίτερη είναι η σημερινή 1/1 μέρα για την Βάσω Λασκαράκη, καθώς έχει την ονομαστική της εορτή και έτσι ήδη από χθες το βράδυ η όμορφη ηθοποιός δεν έχει σταματήσει να δέχεται ευχές από συγγενείς, φίλους και θαυμαστές της.

Φυσικά, ανάμεσα σε αυτούς που τις ευχήθηκαν ήταν και η σύζυγός της, Λευτέρης Σουλτάτος, ο οποίος θέλησε να της αφιερώσει μια μαντινάδα. Συγκεκριμένα, ο γνωστός σεφ δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια σειρά από φωτογραφίες που ποζάρει με την αγαπημένη του.

Μάλιστα, πριν μερικές μέρες και ο ίδιος είχε την γιορτή του, με τις ευχές της Βάσως Λασκαράκη να είναι το ίδιο εξίσου γλυκές (δείτε εδώ την ανάρτησή της).

Οι δημόσιες ευχές του Λευτέρη Σουλτάτου στην Βάσω Λασκαράκη

“Τα χρόνια πως περνούνε …Μα όσο παλιωνουν οι καρδιές

Πιο δυνατά αγαπούνε !!! Είναι η καρδιά μου έτοιμη μαζί σου να πετάξει σε ουρανούς με θαύματα που 'χε καιρό φυλάξει... . Χρόνια πολλά σε όλους σας ευτυχισμένο το νέο έτος με υγεία ! Να χαίρεστε τους γύρω σας και να τους αγαπάτε”, έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής του ο Λευτέρης Σουλτάτος.

Οι σχέσεις της Λασκαράκη με τον πατέρα του Σουλτάτου

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου το 2019 και έκτοτε είναι αχώριστοι. Οι δυο τους περνούν το μεγαλύτερος μέρος της μέρας τους μαζί.

Το ευτυχισμένο ζευγάρι κάθε καλοκαίρι ταξιδεύει στην Κρήτη και περνάει εκεί τις διακοπές του. Διαθέτουν άλλωστε και ένα υπέροχο σπίτι (δείτε εδώ φωτογραφίες), ενώ πάντα μαζί τους βρίσκεται και η κόρη της ηθοποιού Εύα (δείτε εδώ πόσο έχει μεγαλώσει).

Ο Λευτέρης Σουλτάτος έχει μεγάλη αδυναμία στους δικούς του, ενώ είναι ίδιος με τον αγαπημένο του πατέρα. Εκείνος από τη μεριά του είναι ενεργός στα social media και έχει δείξει πολλές φορές μέσα από αναρτήσεις του, πόση αδυναμία έχει στη νύφη του, Βάσω Λασκαράκη.

Μάλιστα έχει ανεβάσει αρκετές φωτογραφίες στις οποίες ποζάρει στο πλευρό της, ενώ πριν από καιρό, φωτογραφήθηκε και με την Αθηνά Οικονομάκου και τον σύζυγό της.

Βάσω Λασκαράκη σχέσεις με πεθερό

Σουλτάτος Οικονομάκου