Κλασικό κρητικό σπίτι - Η μονοκατοικία του Σουλτάτου που μένει με την Λασκαράκη όταν πάνε στο νησί

Με τεράστιο πράσινο κήπο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κλασικό κρητικό σπίτι - Η μονοκατοικία του Σουλτάτου που μένει με την Λασκαράκη όταν πάνε στο νησί

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος είναι από τα πιο αγαπητά και ταιριαστά ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Κρατούν όσο μπορούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο, πολύ συχνές είναι οι κοινές αναρτήσεις στα social media αποδεικνύοντας τον έρωτα τους.

Κάθε καλοκαίρι λοιπόν το ζευγάρι δεν γίνεται να μην ταξιδέψει στην Κρήτη, τόπο καταγωγής του σεφ. Εκεί δραστηριοποιείται επαγγελματικά (έχει και βραβευτεί), ενώ μένουν ο αδερφός του και οι γονείς του. Μάλιστα, δεν μένουν σε κάποιο ξενοδοχείο ή στους γονείς του, αλλά στο σπίτι του!

Το σπίτι του Σουλτάτου στην Κρήτη

Ο Λευτέρης Σουλτάτος έχει μια πανέμορφη μονοκατοικία γεμάτη στο πράσινο. Ο εξωτερικός χώρος είναι με πέτρα, ενώ έχουν και μπάρμπεκιου. Όσον αφορά το εσωτερικό είναι πολύ φωτεινό και νεανικό.

Βάσω Λασκαράκη Λευτέρης Σουλτάτος σπίτι Κρήτη

Λευτέρης Σουλτάτος σπίτι Κρήτη αυλή

Η περιουσία του άντρα της Λασκαράκη

Γνωρίστηκαν, ερωτεύτηκαν, παντρεύτηκαν (δείτε εδώ φωτογραφίες από τον γάμο τους) και τώρα διανύουν τα καλύτερα χρόνια της ζωής τους ο ένας στο πλευρό του άλλου. Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος είναι από τα πιο θαυμαστά και πολυσυζητημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz όμως... τι πραγματικά γνωρίζουμε για εκείνον;

Το Youweekly.gr έκανε μια μικρή έρευνα και σας αποκαλύπτει παρακάτω πτυχές της ζωής τους που - ίσως - κανείς δεν γνωρίζει έως σήμερα.

Όπως είναι γνωστό, ο Λευτέρης Σουλτάτος είναι από τους πολύ δραστήριους και μεθοδικούς σεφ. Ο ίδιος συνεργάζεται σε consulting γαστρονομικά projects για εστιατόρια και ξενοδοχεία μαζί με τον διακεκριμένο σεφ, Λευτέρη Λαζάρου. Εκτός από σεφ ωστόσο, ο Λευτέρης Σουλτάτος είναι και πρόεδρος του Σωματείου Μαγείρων και Ζαχαροπλαστών Ηρακλείου και έχει αποσπάσει αρκετά βραβεία σε διαγωνισμούς γαστρονομίας.

Μεταξύ άλλων, ο Κρητικός σεφ διατηρεί κτήμα, λίγο έξω από το Ηράκλειο, με βιολογικές καλλιέργειες ροδιών, από τα οποία φτιάχνει μαρμελάδες και ενεργειακές μπάρες για διάφορες εταιρείες.

Κατά καιρούς η ηθοποιός έχει ανεβάσει story τόσο από το εσωτερικό όσο κι από το εξωτερικό του συγκεκριμένου σπιτιού. Η αλήθεια είναι πως η διαμονή τους εκεί είναι πολύ συχνή καθώς το θεωρούν ως το ησυχαστήριό τους. Μάλιστα, πέρυσι που η ηθοποιός απείχε από τα τηλεοπτικά δρόμενα είχε κάτσει εκεί το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου.