Λαμπερή και ντυμένη στα λευκά - Η σπάνια φωτογραφία από τον γάμο της Βάσως Λασκαράκη με τον Λευτέρη Σουλτάτο

Η φωτογραφία για την επέτειό τους

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Λαμπερή και ντυμένη στα λευκά - Η σπάνια φωτογραφία από τον γάμο της Βάσως Λασκαράκη με τον Λευτέρη Σουλτάτο

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος γιόρτασαν την επέτειο γάμου τους και έτσι, η αγαπημένη ηθοποιός θέλησε να ευχηθεί στον σύζυγό της με μία πολύ τρυφερή ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου στις 29 Απριλίου του 2019 και η τελετή έγινε στην Κρήτη, την γενέτειρα του Λευτέρη Σουλτάτου (δείτε εδώ το εντυπωσιακό σπίτι τους στη νησί).

Η ανάρτηση της Βάσως Λασκαράκη για τον γάμο της με τον Λευτέρη Σουλτάτο

«Όσα 'χει ο Απρίλης λούλουδα κι η Κρήτη χελιδόνια εύχομαι αγάπη μου να ζήσουμε ευτυχισμένα χρόνια.

29/04/2019 Κρήτη», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Βάσω Λασκαράκη.

«Ο Λευτέρης Σουλτάτος γνώρισε την κόρη μου μετά...»

Καλεσμένη στην εκπομπή Πρωινό βρέθηκε η Βάσω Λασκαράκη και μίλησε για όλα. Αφού αρχικά αναφέρθηκε στον σάλο που προκλήθηκε για την εγκυμοσύνη και την γέννα του σκύλου που έχει μαζί με τον Λευτέρη Σουλτάτο, αφού δέχτηκε απίστευτη επίθεση στα social media, τόσο από απλούς χρήστες όσο και γνωστά πρόσωπα, μίλησε και για την κόρη της.

Η ηθοποιός αποκάλυψε πως γνωρίστηκε η Εύα με τον σύζυγό της για πρώτη φορά στην αρχή της σχέσης τους.

«Η Εύα είναι οκτώ ετών, είναι πολύ ωραία ηλικία. Η Εύα είναι παιδί με χιούμορ και καυστική, κάπως έχει μεγαλώσει. Με τον μπαμπά της είναι τα Σαββατοκύριακα και τις γιορτές τις πέρασε στο θέατρο μαζί του. Όταν πήγε στο δημοτικό, ήταν ένα σοκ για την Εύα, γιατί τα μεγαλύτερα παιδιά ήξεραν ποιοι είναι οι γονείς της», τόνισε η Βάσω.

«Το πρώτο καλοκαίρι ήταν δύσκολο, πήγαμε για εξήντα μέρες διακοπές στην Κρήτη και η Εύα τον γνώρισε ως μέλος της παρέας. Η πρώτη γνωριμία τους έγινε μετά από δέκα μήνες σχέσης, είδαμε πως όλα πήγαν καλά, μετά από τέσσερις μήνες της το ανακοινώσαμε. Δεν το είχε καταλάβει, ήταν σχεδόν πέντε η Εύα. Όλα πήγαν καλά και πάντα με συμβουλευτική βοήθεια, έχω άγχος πολύ για το παιδί και έχει και ο Λευτέρης δύο παιδιά, μια κόρη που είναι έξι στα επτά κι έναν γιο που είναι στα 13 με 14», αποκάλυψε.