"Έσπασε" τη σιωπή της η Βάσω Λασκαράκη - «Δεν πρόλαβα τον άντρα μου...»

Η αποκάλυψη για το περιστατικό με την γέννα του σκύλου της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor

Καλεσμένη στην εκπομπή Πρωινό βρέθηκε η Βάσω Λασκαράκη και μίλησε για τον σάλο που προκλήθηκε για την εγκυμοσύνη και την γέννα του σκύλου που έχει μαζί με τον Λευτέρη Σουλτάτο. Μια φωτογραφία της με τα κουτάβια ήταν αρκετή για να της κάνουν μια απίστευτη επίθεση στα social media, τόσο απλοί χρήστες όσο και γνωστά πρόσωπα.

Αναφέρθηκε μάλιστα στην παρεξήγηση που έγινε με την Εριέττα Κούρκουλου, η οποία την έκραξε άσχημα σε ανάρτηση της μιλώντας για αμορφωσιά.

Η αποκάλυψη της Βάσως Λασκαράκη

«Εντάξει, στενοχωρήθηκα γιατί εγώ το πήρα χαμπάρι μετά από δύο ημέρες. Ήμουν στο γύρισμα και δούλευα, δηλαδή δεν είναι ότι είμαι πάνω από το Instagram όλη τη μέρα για να βλέπω τι γίνεται. Λίγο ξαφνιάστηκα με την αγριότητα όλων αυτών. Δεν πρόλαβα τον άντρα μου, ο οποίος απάντησε. Ήταν μία δική του απόφαση ότι “εγώ θα απαντήσω” ας πούμε κι όταν το κατάλαβα, είπα “ωχ”» είπε αρχικά.

«Δεν θεώρησα ότι έκανα κάτι κακό. Αναγνωρίζω ότι υπάρχει πρόβλημα με τα αδέσποτα, από την άλλη είναι μία άλλη ιστορία, το δικό μου σκυλί. Εγώ δεν έκανα κανένα εμπόριο σκυλιών, το σκυλί είναι δικό μου, έτυχε αυτή η εγκυμοσύνη και από εκεί και πέρα τα πράγματα λύθηκαν παρασκηνιακά. Δεν είναι όλα να λέγονται δημόσια. Δε μπορείς να βγαίνεις να κάνεις λαϊκό δικαστήριο, δεν υπάρχει λόγος» συνέχισε.

Η αφοπλιστική απάντηση του Σουλτάτου για την επίθεση που δέχτηκε η Λασκαράκη

Ο Λευτέρης Σουλτάτος θέλησε να πάρει θέσει και να μιλήσει δημόσια. Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός σεφ θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα καθώς έγραψε χαρακτηριστικά: «Καλησπέρα σε όλους τους φιλόζωους. Αν και δεν συνηθίζω να δίνω εξηγήσεις επειδή τα έχω καλά με τη συνείδησή μου με λύπη μου είδα την επίθεση που έγινε στη γυναίκα μου σε μία φωτογραφία που ανέβασε τα κουτάβια μας.

Αν θέλετε λοιπόν κάποιον να πυροβολήσετε φιλόζωοι αλλά ορισμένοι μισητές των ανθρώπων τότε ελάτε στο δικό μου προφίλ γιατί το σκυλί είναι δικό μου και έχω την πλήρη ευθύνη του. Άρα εμένα να βρίσετε, εμένα να απειλήσετε εμένα να καταγγείλετε.

Έχω μάθει να αναλαμβάνω τις ευθύνες μου αλλά δεν έχω μάθει να την κακία σας. Το τι φιλανθρωπίες κάνουμε και το πόσο βοηθάμε τις φιλοζωικές οργανώσεις ας μας κρίνει ο θεός, θα παραμείνει εντός της οικίας και της συνείδησής μας. Ευχαριστώ να είστε όλοι καλά με υγεία».

Η ανάρτηση του Λευτέρη Σουλτάτου

Λευτέρης Σουλτάτος - Ανάρτηση

Η απάντηση του Λευτέρη Σουλτάτου για την Βάσω Λασκαράκη

Ανάρτηση Λευτέρη Σουλτάτου στο Instagram