Βραβεύτηκε ο Λευτέρης Σουλτάτος - Στο πλευρό του η σύζυγός του, Βάσω Λασκαράκη

Μαζί του και ο Μάκης Παντζόπουλος

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Βραβεύτηκε ο Λευτέρης Σουλτάτος - Στο πλευρό του η σύζυγός του, Βάσω Λασκαράκη

Ο Λευτέρης Σουλτάτος βρέθηκε στο 4ο ετήσιο συνέδριο διεθνούς γεύσης για τους leaders της γαστρονομίας και κέρδισε μια σειρά από βραβεία. Ανάμεσα μάλιστα σε αυτά ήταν κι εκείνο του Ambassador for Greek gastronomy 2022 με τον ίδιο να αφιερώνει το μισό βραβείο του στους επιχειρηματίες που τον εμπιστεύτηκαν, ανάμεσά τους και ο Μάκης Παντζόπουλος με το ξενοδοχείο ONAR στην Άνδρο.

«Είναι μεγάλη χαρα για μένα &τους συνεργάτες μου γιατί εχθές βραβεύτηκαν με τη διάκριση gold metal awards of quality and taste... Όσο κι αν προσπαθούμε να πείσουμε τους εαυτούς μας ότι οι βραβεύσεις δεν είναι ο σκοπός και τίποτα δεν αλλάζει στην δουλειά μας με ένα βραβείο, πάντα μα πάντα μια επιβράβευση είναι μια αναγνώριση που έρχεται να σου δώσει δύναμη να συνεχίσεις , σε αυτά τα χρόνια τα βραβεία που έχουν έρθει δόξα τον θεό ήτανε πολλά σημαντικά άλλα λιγότερο σημαντικά όμως για μένα το κάθε ένα είναι μοναδικό και με έχουν κρατήσει να αντέχω να προσπαθώ να επιμένω για το καλύτερο.

Είναι ομαδική δουλειά, κανένας μάγειρας δεν μπορεί μόνος του να φέρει επιτυχία, χρειάζεται ομάδα, συνεργάτες, επιχειρηματίες, γι αυτό κι εγώ το αφιερώνω σε αυτούς το 50% των βραβείων. Το άλλο 50% στην οικογένεια μου στα παιδιά μου στη γυναίκα μου @vasolaskaraki που με ανέχονται, που με στερούνται για να μπορώ να συνεχίζω . Σας ευχαριστώ», είπε χαρακτηριστικά ο σύζυγος της Βάσως Λασκαράκη, με την οποία πρόσφατα βρέθηκε στην Κρήτη.

Φυσικά, στο πλευρό του ήταν τόσο η ηθοποιός, όσο και ο Μάκης Παντζόπουλος.

Η βράβευση του Λευτέρη Σουλτάτου

Η βράβευση του Λευτέρη Σουλτάτου

Η βράβευση του Λευτέρη Σουλτάτου φωτογραφίες

Η περιουσία του

Γνωρίστηκαν, ερωτεύτηκαν, παντρεύτηκαν (δείτε εδώ φωτογραφίες από τον γάμο τους) και τώρα διανύουν τα καλύτερα χρόνια της ζωής τους ο ένας στο πλευρό του άλλου. Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος είναι από τα πιο θαυμαστά και πολυσυζητημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz όμως... τι πραγματικά γνωρίζουμε για εκείνον;

Το Youweekly.gr έκανε μια μικρή έρευνα και σας αποκαλύπτει παρακάτω πτυχές της ζωής τους που - ίσως - κανείς δεν γνωρίζει έως σήμερα.

Όπως είναι γνωστό, ο Λευτέρης Σουλτάτος είναι από τους πολύ δραστήριους και μεθοδικούς σεφ. Ο ίδιος συνεργάζεται σε consulting γαστρονομικά projects για εστιατόρια και ξενοδοχεία μαζί με τον διακεκριμένο σεφ, Λευτέρη Λαζάρου. Εκτός από σεφ ωστόσο, ο Λευτέρης Σουλτάτος είναι και πρόεδρος του Σωματείου Μαγείρων και Ζαχαροπλαστών Ηρακλείου και έχει αποσπάσει αρκετά βραβεία σε διαγωνισμούς γαστρονομίας.

Μεταξύ άλλων, ο Κρητικός σεφ διατηρεί κτήμα, λίγο έξω από το Ηράκλειο, με βιολογικές καλλιέργειες ροδιών, από τα οποία φτιάχνει μαρμελάδες και ενεργειακές μπάρες για διάφορες εταιρείες.

Κατά καιρούς η ηθοποιός έχει ανεβάσει story τόσο από το εσωτερικό όσο κι από το εξωτερικό του συγκεκριμένου σπιτιού. Η αλήθεια είναι πως η διαμονή τους εκεί είναι πολύ συχνή καθώς το θεωρούν ως το ησυχαστήριό τους. Μάλιστα, πέρυσι που η ηθοποιός απείχε από τα τηλεοπτικά δρόμενα είχε κάτσει εκεί το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου.

Βάσω Λασκαράκη σπίτι Λευτέρη Σουλτάτου στην Κρήτη

Κρήτη σπίτι Λευτέρη Σουλτάτου

Χαρακτηριστικό παράδειγμα του πόσο αγαπάνε αυτό το μέρος είναι το γεγονός πως ακόμα και τώρα που οι δουλειές του εδώ "τρέχουν" όποτε βρίσκουν χρόνο φεύγουν για Κρήτη. Πριν από λίγες ημέρες, μάλιστα, βρέθηκαν εκεί και δημοσίευσαν κοινή τους φωτογραφία στα social media (δείτε την εδώ).