Στην Κρήτη μαζί με την κόρη της η Βάσω Λασκαράκη - Βόλτα με σκάφος μαζί με τον Λευτέρη Σουλτάτο

Η τρυφερή φωτογραφία της μικρής Εύας

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στην Κρήτη μαζί με την κόρη της η Βάσω Λασκαράκη - Βόλτα με σκάφος μαζί με τον Λευτέρη Σουλτάτο

Όπως κάθε καλοκαίρι όταν είναι ελεύθερη από επαγγελματικές υποχρεώσεις, έτσι και φέτος, η Βάσω Λασκαράκη ταξίδεψε στην Κρήτη από όπου κατάγεται ο Λευτέρης Σουλτάτος και έχει το σπίτι του (δείτε φωτογραφίες). Μαζί της έχει και την κόρη της, Εύα.

Η ηθοποιός λατρεύει να πηγαίνει στο νησί και να απολαμβάνει τις βουτιές της στη θάλασσα και τις βόλτες της στα σοκάκια μαζί με το σύζυγό της.

Χθες ωστόσο, πήγαν βόλτα με σκάφος στον Άγιο Φωκά και η μικρή Εύα δεν σταματούσε τις βουτιές στα καταγάλανα και πανέμορφα νερά. Μάλιστα, η Βάσω Λασκαράκη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε και μια φωτογραφία της κόρης της.

Η ανάρτηση της Λασκαράκη με την κόρη της

Στην Κρήτη μαζί με την κόρη της η Βάσω Λασκαράκη

Οι φοβίες για την κόρη της Εύα

Η Βάσω Λακσαράκη συνέντευξη έδωσε στο περιοδικό Enjoy και μίλησε μεταξύ άλλων για την μοναχοκόρη της.

Μέσα σε όλα αυτά που ζούμε πόσο επίκαιρη φαντάζει η ηρωίδα σου, η Τόνια, στην αξιόλογη σειρά της ΕΡΤ «Σε Ξένα Χέρια»;

Πραγματικά η ηρωίδα μου αντιμετωπίζει τον μεγαλύτερο φόβο ενός γονέα, να του απαγάγουν το παιδί του και να μην ξέρει αν ζει, αν είναι καλά ή αν έχει πεθάνει. Αυτό, αν συμβεί σε κάποιον γονέα, είναι χειρότερο κι από θάνατο γιατί μια ζωή θα ψάχνει να βρει το παιδί και θα πεθαίνει από ενοχές και από αγωνία αλλά θα ζει και με την ελπίδα.

Πραγματικά, η ηρωίδα μου, η Τόνια, είχε την κακοτυχία να της απαγάγουν το μωρό της και να ψάχνει μέχρι το φινάλε, θεωρώ, της σειράς, το καλοκαίρι, το παιδί της. Η σειρά χαρακτηρίζεται δραμεντί, γιατί η Τόνια βρίσκεται νταντά στο ίδιο της το παιδί χωρίς να το ξέρει, έπειτα από λίγο καιρό και για αυτό η σειρά τιτλοφορείται «Σε Ξένα Χέρια» , που δεν είναι ξένα αλλά τα μητρικά.

Βάσω Λασκαράκη