«Αχ, αυτά τα...» - ''Στάζουν'' μέλι οι ευχές της Λασκαράκη για τη γιορτή του Λευτέρη Σουλτάτου

Full in love το ζευγάρι!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
vasolaskaraki - instagram
vasolaskaraki - instagram

Η Βάσω Λασκαράκη έχει ένα γεμάτο εικόνες από τη ζωή της προφίλ στα social media, στο οποίο κυριαρχεί η ίδια, το παιδί της αλλά και ο σύζυγός της, Λευτέρης Σουλτάτος (δείτε εδώ τη δουλειά της Λασκαράκη πριν γίνει ηθοποιός).

Η οικογένεια γενικότερα είναι πολύ σημαντική για την ηθοποιό, καθώς όπως βλέπουμε τις ώρες, που δε δουλεύει απασχολείται είτε με την κόρη της είτε με πράγματα, που έχουν να κάνουν με το σπίτι.

Γενικότερα έχει βρει τις ισορροπίες μετά τι διαζύγιο της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, καθώς είναι πολύ βασικό να υπάρχει μία ηρεμία για να μεγαλώσει όμορφα η κόρη τους Εύα.

«Έχουμε επηρεαστεί ο ένας με τον άλλον τα τελευταία 4 χρόνια. Αυτή τη χρονιά συζητήσαμε πολύ, τα βάλαμε κάτω, προσπαθούμε πολύ να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον, γιατί δεν είναι πάντα όλα εύκολα. Είμαστε σε μία πολύ καλή φάση που αλληλοβοηθιόμαστε.

Πάνω από όλα για εμένα είναι η οικογενειακή ευτυχία. Από εκεί αντλώ χαρά εγώ. Δεν μου λένε κάτι αυτά που λένε “η καριέρα, η απόλυτη ειλικρίνεια”. Αυτά είναι λίγο μπούρδες», είχε τονίσει σε συνέντευξη της η Λασκαράκη (δείτε εδώ την κίνηση αγάπης του Λευτέρη στη Βάσω).

Την Πέμπτη 15/12 η Λασκαράκη έκανε άλλη μία τρυφερή ανάρτηση στον λογαριασμό της στο instagram - ποζάροντας εκείνη και ο Λευτέρης σε ένα καλοκαιρινό ηλιοβασίλεμα - θέλοντας έτσι να του ευχηθεί για τη γιορτή του αλλά και να του δείξει παράλληλα πόσο χαρούμενη είναι που τον έχει στη ζωή της.

Οι ανάρτηση της Βάσως Λασκαράκη για τη γιορτή του Λευτέρη Σουλτάτου

«Χρόνια πολλά αγάπη μου να σε χαίρομαι […. Αχ, αυτά τα ηλιοβασιλέματα μαζί σου…]», έγραψε στην ανάρτησή της η Βάσω Λασκαράκη.

Λασκαράκη - Σουλτάτος
vasolaskaraki - instagram