Τρελά ερωτευμένος ο Λευτέρης Σουλτάτος με την Βάσω Λασκαράκη: Η κίνηση που δεν έμεινε απαρατήρητη

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Instagram
Instagram

Αναμφίβολα, η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος είναι ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Μάλιστα, αρκετά συχνά τους βλέπουμε να δημοσιεύουν διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά τους μέσα από τα social media αφού είναι ιδιαίτερα ενεργοί.

Μεταξύ άλλων, η γνωστή ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία την βλέπουμε να ποζάρει στον φωτογραφικό φακό και ρωτάει το κοινό ποια απ’ όλες προτιμάει.

Φυσικά, ο συζυγός της δεν έχασε την ευκαιρία να την αποθεώσει και δημοσίως με το πιο επικό σχόλιο. Να τονίσουμε πως δεν είναι η πρώτη φορά που δεν έχουν κάποιο κόμπλεξ να δείξουν ανοιχτά το πόσο ερωτευμένοι είναι.

Η ανάρτηση της Βάσως Λσκαράκη

Το σχόλιο του Λευτέρη Σουλτάτου στην Βάσω Λασκαράκη

"4 χρόνια τώρα..." - Η εξομολόγηση που έκανε για πρώτη φορά η Βάσω Λασκαράκη για τον Λευτέρη Σουλτάτο

Η Βάσω Λασκαράκη εδώ και τέσσερα περίπου χρόνια ζει έναν όμορφο έρωτα στην αγκαλιά του Λευτέρη Σουλτάτου. Τα καλοκαίρια τους τα έχουν μοιράσει σε Αθήνα και Κρήτη, ενώ το χειμώνα μένουν στην Αθήνα (δείτε το εντυπωσιακό σπίτι τους), αφού η τουριστική περίοδος έχει τελειώσει άρα και η δουλειά του σεφ στο νησί και οι υποχρεώσεις είναι περισσότερες στην πόλη.

Το καλοκαίρι ωστόσο, η ηθοποιός όταν συμμετέχει σε κάποια σειρά πηγαινοέρχεται λόγω των γυρισμάτων που έχει. Για το λόγο αυτό, το αεροπλάνο έχει γίνει δεύτερο σπίτι της.

Κάτι τέτοιο εξομολογήθηκε και μέσα από μια ανάρτηση που έκανε στο προφίλ της στο Instagram πριν από λίγες ώρες. Συγκεκριμένα, πόζαρε με την μάσκα της μέσα στο αεροπλάνο και έγραψε «Κάπως σαν αεροσυνοδός και πιλότος νιώθω 4 χρόνια τώρα», αφού χρειάστηκε να ταξιδέψει στην Αθήνα για τα γυρίσματα και τελειώνοντας τα γύρισε πάλι στην Κρήτη που βρίσκεται ο σύζυγός της.

Κατερίνα Καραβάτου Λευτέρης Σουλτάτος σχέση