''Πάνω από όλα για μένα...'' - ''Έλιωσε'' μιλώντας για τον Σουλτάτο η Βάσω Λασκαράκη

Αποκαλυπτική η συνέντευξη για τη ζωή και την καριέρα της

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Την ηθοποιό Βάσω Λασκαράκη είχε καλεσμένη σήμερα στο πλατό η εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», με την ίδια να μιλάει τόσο για τη συμμετοχή της στη νέα παραγωγή του Mega «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη», όσο και για τον σύζυγό της Λευτέρη Σουλτάτο και τις προσπάθειες που κάνουν για να κρατάνε τη φλόγα στον γάμο τους και την οικογενειακή ευτυχία.

Η ίδια ετοιμάζεται να ανοίξει τα φτερά της σε λίγο καιρό, αφού θα βγει στον αέρα το νέο σήριαλ του οποίου το τρέιλερ έχει ήδη κυκλοφορήσει. Μάλιστα έχει αποκαλύψει και κάποια ευτράπελα που έγιναν στα γυρίσματα μαρτυρώντας το πολύ καλό κλίμα που υπάρχει με τους συνεργάτες της.

Οι αποκαλύψεις της Βάσως Λασκαράκη για τον Σουλτάτο

Αρχικά για το ρόλο της στο Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη είπε:

«Είμαι δικηγόρος, είμαι πολύ πλούσια με μία τρελή μάνα».

Eνώ για τη σχέση της με τον σύζυγό της συμπλήρωσε: «Έχουμε επηρεαστεί ο ένας με τον άλλον τα τελευταία 4 χρόνια. Αυτή τη χρονιά συζητήσαμε πολύ, τα βάλαμε κάτω, προσπαθούμε πολύ να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον, γιατί δεν είναι πάντα όλα εύκολα. Είμαστε σε μία πολύ καλή φάση που αλληλοβοηθιόμαστε».

Ύψιστης σημασίας αξία στη ζωή της είναι η οικογενειακή ευτυχία. «Πάνω από όλα για εμένα είναι η οικογενειακή ευτυχία. Από εκεί αντλώ χαρά εγώ. Δεν μου λένε κάτι αυτά που λένε “η καριέρα, η απόλυτη ειλικρίνεια”. Αυτά είναι λίγο μπούρδες».

Σε ερώτηση για το αν θα έβλεπε τον εαυτό της να παρουσιάζει εκπομπή απάντησε πως δεν λέει ποτέ όχι αλλά το θεωρεί λίγο δύσκολο. Πρόσθεσε δε ότι είχε κάνει ορισμένες συζητήσεις στο παρελθόν προς αυτή την κατεύθυνση.

Η διαφορά ηλικίας τους με τον Σουλτάτο

Στα τέλη του 2017, η Βάσω Λασκαράκη ξεκίνησε τη σχέση της με τον Λευτέρη Σουλτάτο. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 29 Απριλίου του 2019 στο Ηράκλειο Κρήτης, με τον σεφ μάλιστα να έχει εξαιρετικές σχέσεις και με την κορούλα της.

Το ζευγάρι είναι πολύ ερωτευμένο και αυτό φαίνεται από τις αναρτήσεις που πραγματοποιεί στα social media.

Αυτό όμως που λίγοι γνωρίζουν είναι η διαφορά ηλικίας τους. Δείτε ποιος είναι πιο μεγάλος στο Athensmagazine.gr